MGs Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Δεν ξέρω φίλος για τι μιλάς, δεν το άκουσα. Έχω μια τάση βαρεμάρας αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να ακούσω τίποτα. Μόνο τη φίλη μου τη Σία στον ΣΚΑΙ... Οταν θα έχεις όρεξη για 80s pop,κάνε μου την χάρη και ακουσέ το. Επεξεργασμένο 9 Οκτωβρίου από MGs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, MGs είπε Οταν θα έχεις όρεξη για 80s pop,κάνε μου την χάρη και ακουσέ το. Ωραίο είναι, θα μάθουν, θα με φτάσουν στη μίξη, καλά το πάνε 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, MGs είπε Οταν θα έχεις όρεξη για 80s pop,κάνε μου την χάρη και ακουσέ το. Έχεις κόλλημα με την Sia, ε? Καλό είναι, αν μου έλεγες ότι βγήκε στα '80s θα σε πίστευα. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, cos_dr είπε Ωραίο είναι, θα μάθουν, θα με φτάσουν στη μίξη, καλά το πάνε Πλησιάζουν τα Γαλλάκια Αν θές να κάνεις και την δικιά σου,στο κομμάτι να ακουστεί όπως την Sia,automation freeze στο reverb και delay και να κλείνει φυσικά,στο τέλος του μέτρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, MGs είπε Πλησιάζουν τα Γαλλάκια Αν θές να κάνεις και την δικιά σου,στο κομμάτι να ακουστεί όπως την Sia,automation freeze στο reverb και delay και να κλείνει φυσικά,στο τέλος του μέτρου. Εγώ την έκανα να ακούγεται έτσι όπως την έκανα πετώντας ένα ετοιματζήδικο voice effect chain από το Studio One. Άμα ήξερα να τα κάνω αυτά, θα ήμουν τώρα στη βίλα στη ΦλΩριντα και θα περίμενα τον τυφώνα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Έχεις κόλλημα με την Sia, ε Λίγο.Καλή εκεί που άλλες δέν μπορούν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, MGs είπε Λίγο.Καλή εκεί που άλλες δέν μπορούν. Μην εμπιστεύεσαι ποτέ πιτσιρίκια που παίζουν με vintage synths. Μακριά! Είναι χάχες, άσχετοι και επικίνδυνοι για την ψυχική σου υγεία. Το άσμα πολύ καλό, αλλά με αυτο το στυλ δεν κάνεις καριέρα εκατομμυρίων. Πρέπει να διαλέξεις λοιπόν, παίζω μουσική που γουστάρω και ζω νορμάλ, ή παίζω μαλακιούλες για 12χρονα, αφήνω ένα τσούρμο από managers/προαγωγούς, opinion makers, ενδυματολόγους μπλα να κάνουν κουμάντο στη ζωή μου και να γεμίζουν τους λογαριασμούς μου παράλληλα με τους δικούς τους. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Έγραψα ένα άλλο εχθές, στυλ 80's Να, ακούστε το, έκανα καλή μίξη και mastering? Ακούγεται ωραία? 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Έγραψα ένα άλλο εχθές, στυλ 80's Να, ακούστε το, έκανα καλή μίξη και mastering? Ακούγεται ωραία? Το παρακάτω είναι καλύτερο σαν βίντεο, μια και δείχνει και τον τεράστιο Jan Hammer και το Fairlight του. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Το παρακάτω είναι καλύτερο σαν βίντεο, μια και δείχνει και τον τεράστιο Jan Hammer και το Fairlight του. τι λες τώρα. Δικό μου είναι. Εγώ το έχω γράψει με VST. Ποιος είναι αυτός. Το ξέρω, το είχα ποστάρει στη μουσική ακούμε τώρα τις προάλλες. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση