Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, cos_dr είπε Τέλεια. Thank you. Περιμένω και τα καλά ηχεία Και με αυτά το τελευταίο δείγμα θα ακουστεί καλύτερο, δεν υπάρχει αμφιβολία. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Και με αυτά το τελευταίο δείγμα θα ακουστεί καλύτερο, δεν υπάρχει αμφιβολία. Τράβα πλυν τα πόδια σου ρε, που θες να μας πιεις πως έχεις και μούνιτορ ηχεία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Κώστα το άκουσα και το τελευταίο και θα έλεγα ότι δεν με ξένισε τίποτα (συνθετικά και ενορχηστρωτικά δεν αλλάζει τίποτα στα έχω πει ήδη). Ηχητικά είναι σαν κάτι σύγχρονο που θα άκουγα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, σαν κομμάτι που σέβεται τον εαυτό του. Στέκει πολύ σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Εχεις ένα stereo synth που παίζει χαμηλά,στην αρχή κάθε μέτρου,με το που ξεκινάει το κομμάτι,θα του έκανα low cut.Με το που μπαίνουν τα drums εχεις ένα ελαφρύ κατέβασμα των άλλων οργάνων,το έχω και εγώ και μάλιστα περισσότερο.Θα το διορθώσω η με αυτοματισμό η απο τα limiter στο master. Δεν θα τα τελειώσουμε ποτέ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, MGs είπε Εχεις ένα stereo synth που παίζει χαμηλά,στην αρχή κάθε μέτρου,με το που ξεκινάει το κομμάτι,θα του έκανα low cut.Με το που μπαίνουν τα drums εχεις ένα ελαφρύ κατέβασμα των άλλων οργάνων,το έχω και εγώ και μάλιστα περισσότερο.Θα το διορθώσω η με αυτοματισμό η απο τα limiter στο master. Δεν θα τα τελειώσουμε ποτέ! Γιατί, σάμπως ξοδεύουμε μπομπίνα ? Θα τα παλέψουμε όσο πάει. Γιατί και εγώ εξασκούμαι. Εξάλλου κάποιες επιλογές μου στο αγχωτικό γράψιμο στον ελεύθερο χρόνο κλπ. είναι από την αρχή λάθος για να δέσει σωστά η ενορχήστρωση, με έτοιμα ρυθμικά ιδιαίτερα και μάλιστα από το Stylus που περιλαμβάνουν και synth μέσα. Το έκοψα λίγο όπως είπες μόλις για πείραμα https://www.bandlab.com/track/2704aa46-5b86-ef11-8474-6045bd375453?revId=2604aa46-5b86-ef11-8474-6045bd375453 Your browser does not support the HTML5 audio tag Feel Me Forever 10.mp3 Άλλη μια έκδοση λοιπόν, νομίζω είναι λίγο καλύτερα πάλι. Και τον τελευταίο καιρό στο mastering χρησιμοποιώ κάποιες πειραματικές επιλογές πιο μοντέρνου, aggressive θα έλεγα mastering, σαν αυτό το κομμάτι π.χ. Αφού δεν έχετε διαμαρτυρηθεί ακόμα για το ηχητικό αποτέλεσμα, θα συνεχίσω έτσι Επεξεργασμένο 9 Οκτωβρίου από cos_dr 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, cos_dr είπε Γιατί, σάμπως ξοδεύουμε μπομπίνα ? Θα τα παλέψουμε όσο πάει. Γιατί και εγώ εξασκούμαι. Εξάλλου κάποιες επιλογές μου στο αγχωτικό γράψιμο στον ελεύθερο χρόνο κλπ. είναι από την αρχή λάθος για να δέσει σωστά η ενορχήστρωση, με έτοιμα ρυθμικά ιδιαίτερα και μάλιστα από το Stylus που περιλαμβάνουν και synth μέσα. Το έκοψα λίγο όπως είπες μόλις για πείραμα https://www.bandlab.com/track/2704aa46-5b86-ef11-8474-6045bd375453?revId=2604aa46-5b86-ef11-8474-6045bd375453 Your browser does not support the HTML5 audio tag Feel Me Forever 10.mp3 7.56 MB · 5 downloads Άλλη μια έκδοση λοιπόν, νομίζω είναι λίγο καλύτερα πάλι. Και τον τελευταίο καιρό στο mastering χρησιμοποιώ κάποιες πειραματικές επιλογές πιο μοντέρνου, aggresive θα έλεγα mastering, σαν αυτό το κομμάτι π.χ. Αφού δεν έχετε διαμαρτυρηθεί ακόμα για το ηχητικό αποτέλεσμα, θα συνεχίσω έτσι Πολύ ωραίο Κώστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 24 λεπτά πριν, cos_dr είπε Και τον τελευταίο καιρό στο mastering χρησιμοποιώ κάποιες πειραματικές επιλογές πιο μοντέρνου, aggressive θα έλεγα mastering, Πας καλά ρε?Εδώ δέν μπορούμε να κάνουμε ενα απλό,της προκοπής, agressive θα κάνουμε Αν θες καλή παραγωγή,η μάλλον την καλύτερη που έχει γίνει σε αυτό το στούντιο,πιστεύω κάποιο παιζάκι θα έλειπε,γι αυτό, άκου το παρακάτω. Το wav,αν και άκουγα αρκετές ώρες μουσική,με είχε εντυπωσιάσει. Και είναι,για το είδος(80ς retro,synthwave,οπως θές πές το)μία απο τις καλύτερες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Μάιστα.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Μάιστα.... Ασε τα μάιστα,γιατί αν το βάλεις δίπλα σε ότι 80s έχεις ακούσει,θα τα στείλει αδιάβαστα,σε ότι ηχοσύστημα και αν είναι αυτό.Και η Sia είναι Φωνάρα,γι αυτό την έχουν αγκαζέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, MGs είπε Ασε τα μάιστα,γιατί αν το βάλεις δίπλα σε ότι 80s έχεις ακούσει,θα τα στείλει αδιάβαστα,σε ότι ηχοσύστημα και αν είναι αυτό.Και η Sia είναι Φωνάρα,γι αυτό την έχουν αγκαζέ. Δεν ξέρω φίλος για τι μιλάς, δεν το άκουσα. Έχω μια τάση βαρεμάρας αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να ακούσω τίποτα. Μόνο τη φίλη μου τη Σία στον ΣΚΑΙ... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση