Προς το περιεχόμενο

Cos_dr - Feel Me Forever

cos_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Για ιλουστρασιόν καλά ακούγεται, δεν ξεύρω βέβαια πως μπορεί να ακούγεται σε ένα κινητό πχ και ουχί σε ηχεία μόνιτορ που το άκουσα

Δεν έχει σημασία που το ακούς. Εσένα και στα monitors του Abbey Road να σε βάλουμε να το ακούσεις, πάλι δεν θα σου αρέσει. Δεν φταίνε τα monitors Samy, τα αυτιά σου φταίνε που είναι ελαττωματικά απ'τη φύση τους.😆

• Χαχα 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Δεν έχει σημασία που το ακούς. Εσένα και στα monitors του Abbey Road να σε βάλουμε να το ακούσεις, πάλι δεν θα σου αρέσει. Δεν φταίνε τα monitors Samy, τα αυτιά σου φταίνε που είναι ελαττωματικά απ'τη φύση τους.😆

Δεν σας επιτρέπω κύριε

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Ας μείνουμε στο θέμα μου ρε παιδιά. Για τον κόπο μου τοποθετηθείτε, έτσι μπορεί να γελάμε αλλά έτσι  δεν πρόκειται να γίνω καλύτερος από τον Παπαθανασίου. Έβαλα έναν στόχο. Μη μου #$Ρ@%%@ το θέμα. 😭

Επεξεργασμένο από cos_dr

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

3 λεπτά πριν, cos_dr είπε

έτσι μπορεί να γελάμε αλλά δεν πρόκειται να γίνω καλύτερος από τον Παπαθανασίου

Αυτόν τον στόχο έβαλες? Και μετά θες να τοποθετηθούμε σοβαρά?😌

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε

Αυτόν τον στόχο έβαλες? Και μετά θες να τοποθετηθούμε σοβαρά?😌

Πες τη γνώμη σου που έχεις καλά αυτιά και σε εμπιστεύομαι στις επιλογές παραγωγών. Βοήθα!😔

Φυσικά, θα βάλω άφταστο στόχο για να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το είδος δεν είναι του Βαγγέλη. 

Αλλά ακούω απόψης γιατί το δούλεψα για να δω τι έκαμα, αυτός είναι και ο ΑΝΣΚ των Clips του noiz.

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Πες τη γνώμη σου που έχεις καλά αυτιά και σε εμπιστεύομαι στις επιλογές παραγωγών. Βοήθα!😔

Φυσικά, θα βάλω άφταστο στόχο για να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το είδος δεν είναι του Βαγγέλη. 

Αλλά ακούω απόψης γιατί το δούλεψα για να δω τι έκαμα, αυτός είναι και ο ΑΝΣΚ των Clips του noiz.

Θα σου πω αργότερα, που θα ανοίξω τα monitors, τώρα ακούω από κατι μικρά Logitech και δεν λένε για σοβαρή ακρόαση.

Επεξεργασμένο από Waterfall-K
  • Ευχαριστώ 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Θα σου πω αργότερα, που θα ανοίξω τα monitors, τώρα ακούω από κατι μικρά Logitech και δεν λένε για σοβαρή ακρόαση.

Thanks σε, αν και θα ήθελα και από μικρότερα το feedback να δω αν ακούγεται στρωμένα σε όλα, να δω αν έπιασε το mastering, στα δικά μου reference είμαι ευχαριστημένος προς το παρον αν και τα αυτιά μου δεν είναι αυτή τη στιγμή αντικειμενικά.

7 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Thanks σε, αν και θα ήθελα και από μικρότερα το feedback να δω αν ακούγεται στρωμένα σε όλα

Ακούω back to back και τα δύο, το πρώτο δηλαδή και το τελευταίο δείγμα, από τα Logitech. To τελευταίο ακούγεται πολύ πιο καθαρό και δυνατότερα, το πρώτο μού ακούγεται λίγο "μπουκωμένο" και με πιο "στενή" στερεοφωνία. 

Το τελευταίο λοιπόν είναι εμφανώς ηχητικά καλύτερο.

• Ευχαριστώ 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε

Ακούω back to back και τα δύο, το πρώτο δηλαδή και το τελευταίο δείγμα, από τα Logitech. To τελευταίο ακούγεται πολύ πιο καθαρό και δυνατότερα, το πρώτο μού ακούγεται λίγο "μπουκωμένο" και με πιο "στενή" στερεοφωνία. 

Το τελευταίο λοιπόν είναι εμφανώς ηχητικά καλύτερο.

Τέλεια. Thank you. Περιμένω και τα καλά ηχεία😀

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου