Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Mπόμπα, μπράβο. Ακούστηκε πολύ ευχάριστα καθώς ταυτόχρονα διάβαζα τα σχόλια. Ίσως το μπάσο θα μπορούσε να έχει περισσότερο χαρακτήρα, έτσι για να κάνω μια παρατήρηση κι εγώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ως τι το κάνετε αυτό ρε παιδιά? Μη με θυμώνετε Εσύ παλιά μου ζήταγες εμένανΕ συμβουλές. Εγώ δεν σε κοροϊδευα με αυτά που έβλεπα ότι ξέρεις και είμαι και εκ φύσεως αλαζόνας και βγάζω κόμπλεξ με τέτοια Τώρα πας να μου τη βγεις από πάνω? Ας τον τον Καταρράχτη ήσυχο. Λοιπόν, θα ποστάρω μια αλλαγή σε λίγο. Ακούστε το κομμάτι να πείτε αν βελτιώθηκε όπως κάνουν οι νορμάλ άνθρωποι Ημείς παλεύουμε παντοιοτρόπως δια την προσωπική σου ευημερία, μην γίνεσαι αλαλάζον αλαζονικός σα τον Κατάρ-Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Νομίζω ότι λείπει το μουσικό πριόνι σε κάποια σημεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kpeyos είπε Mπόμπα, μπράβο. Ακούστηκε πολύ ευχάριστα καθώς ταυτόχρονα διάβαζα τα σχόλια. Ίσως το μπάσο θα μπορούσε να έχει περισσότερο χαρακτήρα, έτσι για να κάνω μια παρατήρηση κι εγώ... Είναι ευχάριστο που σου ακούστηκε ευχάριστα, εκλεκτέ μας! Σε ευχαριστώ πολύ. Εννοείται, πολύτιμες όλες οι παρατηρήσεις. Για το θέμα του μπάσου, σπάνια κάνω καλές επιλογές ήχων. Με προβλημάτισε και εμένα. Τελείωσα τώρα ένα revision του κομματιού, άλλαξα λίγο την κιθάρα και μιας και το είπες, πειραματίστηκα με το μπάσο, προσθέτοντας ένα layer ακόμα με synth bass για να κρατήσω και το αρχικό που μου έχει κάτσει τώρα και ήταν ένα ακουστικό chapman ( και καλά από το VST TRILLIAN). Νομίζω πως του έδωσα καλύτερο χαρακτήρα τώρα, αν δε σου κάνει κόπο ρίχτου άλλη μια ακρόαση σε αυτό το post Ορίστε οι αλλαγές. https://www.bandlab.com/post/caba8eb2-1f78-ef11-bdfd-000d3a96c7c8 Your browser does not support the HTML5 audio tag Feel Me Forever 2 TR5.mp3 Ακούω απόψης 1 ώρα πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Νομίζω ότι λείπει το μουσικό πριόνι σε κάποια σημεία Είπα να χώσω και κανα πριόνι για εσένα μη σε αφήσω δυσαρεστημένο αλλά δεν μου έρχεται, δε μου ταιριάζει κάτι έτσι όπως είναι, πρέπει να προστεθει κανά 8 μετρο αλλαγή για να μπουν τέτοια νομίζω. Πρόσθεσα ένα bell αν ακούσεις το νέο για να σπάει η μονοτονία της κιθάρας όσο γίνεται σε κάποια μέτρα. Δεν ήθελα να ασχοληθώ πολύ με το συγκεκριμένο αλλά μετά από κάποιες παρατηρήσεις το έκανα και νομίζω πως βελτιώθηκε αρκετά. Ανέβασα και λίγο την ένταση του ρυθμού, ελάχιστα και άλλαξα το μπάσο λίγο λοιπόν. Σας ευχαριστώ όλους μα όλους για το feedback!!! 2 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ημείς παλεύουμε παντοιοτρόπως δια την προσωπική σου ευημερία, μην γίνεσαι αλαλάζον αλαζονικός σα τον Κατάρ-Κ Άκου το καινούργιο αν καθάρισε λίγο. Και εσύ @trolley, μην κάνετε τις πάπιες. Πείτε ότι θέλετε, δε σχολιάζω σχόλια. Αν είναι και πάνω στο κομμάτι, ακόμα καλύτερα Επεξεργασμένο 21 Σεπτεμβρίου από cos_dr 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Νομίζω ότι λείπει το μουσικό πριόνι σε κάποια σημεία Πολλά λείπουν. Παραδειγματιστείτε από τους πρωτοπόρους & ριζοσπάστες "Συνθετικούς" (πλένονται στους 40°) και μάθετε μπαλίτσα. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Κάνεις παραγωγάρες Κώστα και ενορχηστρωσάρες. Το μπάσο στο πρώτο τρακ ήταν πιο ωραίο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 33 λεπτά πριν, PAL είπε Κάνεις παραγωγάρες Κώστα και ενορχηστρωσάρες. Το μπάσο στο πρώτο τρακ ήταν πιο ωραίο. Σε ευχαριστώ. Τι να κάνω, να το βγάλω τώρα το μπάσο? Να το κάνω όπως πριν Και εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Πολλά λείπουν. Παραδειγματιστείτε από τους πρωτοπόρους & ριζοσπάστες "Συνθετικούς" (πλένονται στους 40°) και μάθετε μπαλίτσα. Μην τους κοροϊδεύεις τους ανθρώπους. Όλους τους απογοητεύετε. Φάτε Taylor Swift λοιπόν Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Είναι πολύ όμορφο, στα γνωστά πλαίσια των υπερπαργωγών cos, αλλά εντάξει τις ενστάσεις μου τις έχω. α. βασικά είναι σχεδόν μονοτονικό, ασχετα αν υπάρχει ένα υποτονικό ριφ, αυτό το κάνει κουραστικό. Του λείπει τουλάχιστον ένα ακόμα μέρος, κάτι να γίνει και να επιστρέψει β. το μπάσο....σχεδόν απαράδεκτο για την υπόλοιπη δουλειά που έπεσε γ. η κιθάρα, ενώ είναι πειστική ηχητικά, οι δρόμοι της είναι μη κιθαριστικοί δ. τα δρακουλέ μπα μπα, γιε γιε είναι λίγο αποπροσανατολιστικά, ενώ το do you feel me forever στέκεται απο κάθε άποψη. γενικά το ακούς και περιμένεις επί 3 λεπτά να πάει κάπου, και τελειώνει. Σαν ρυθμικό στήσιμο κλπ παραγωγή είναι όπως πάντα σχεδόν άψογο. Μπράβο για το κουράγιο και την επιμονή (εμμονή) να φτιάχνεις κάτι και να το προσφέρεις σε ένα σχεδόν ράθυμο και ναρκωμένο ακροατήριο που δεν ξεκολλάει από το σύνδρομο του καναπέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε το μπάσο....σχεδόν απαράδεκτο για την υπόλοιπη δουλειά που έπεσε Το πρώτο η στο δεύτερο? Ή και τα δύο. 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε γ. η κιθάρα, ενώ είναι πειστική ηχητικά, οι δρόμοι της είναι μη κιθαριστικο η δεύτερη έκδοση είναι λίγο καλύτερη? Στο ποστ το μετέπειτα. Ευχαριστώ για το feedback!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση