cos_dr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ναι, πάρε και το Νέστορα στας Τελεκάστερε. Στο λέω επειδή είσαι ικανός να το κάμνεις Έπαιξα λίγο διαφορετικά τη μελωδία στην κιθάρα, νυστάζω, δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα. Άκουσε το τώρα, μήπως σου αρέσει λίγο καλύτερα, έστω ? Και να μη σου αρέσει, ας μη σου αρέσει. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Έπαιξα λίγο διαφορετικά τη μελωδία στην κιθάρα, νυστάζω, δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα. Άκουσε το τώρα, μήπως σου αρέσει λίγο καλύτερα, έστω ? Και να μη σου αρέσει, ας μη σου αρέσει. Έλα κι εσύ στη παρέα μας Οι Παράγκας ξεκινάνε μια νέα παγκόσμια περιοδεία και αναζητούν συνοδοιπόρους. Μισθός ικανοποιητικός, αναλόγως προσόντωνε, δωρεάν μεταφορές από και προς το χώρο συναυλιώνενε με ιδιόκτητα πούλμαν των Παράγκας πλήρως κλιματιζόμενα και δώρο αναμουνιστικές βεντάλιες με την υπογραφή μας. Δωρεάν διατροφή και διαμουνί στα καυλήτερα δυνατά σκαταλήμματα της εκάστοτε περιοχής. Ψηφιακή κάρτα εργασίας, διατί ημείς σεβόμαστε το μεροκαματιάρη μπλιμπλικά. Οι τρεις πρώτοι τυχεροί που θα κάμνουν αίτηση κερδάνε αναμουνιστική φωτογραφία με το Παράγκα. Σπεύσατε Επεξεργασμένο 20 Σεπτεμβρίου από Σαμη Παραγκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Cos, δεν θυμάμαι αν το έχεις γράψει, αλλά για ποιο λόγο άφησες το Sonar; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, trolley είπε Cos, δεν θυμάμαι αν το έχεις γράψει, αλλά για ποιο λόγο άφησες το Sonar; Το έχω γράψει σε άλλο thread με τα περσινά ηχεία, που πήρα κάτι Presonus και το είχαν bundle το απλό το Studio One το Prime To δοκίμασα για πλάκα, είδα αυτά που περιέγραψα και στο προηγούμενο thread, είδα μετά και κάποια βιντεο για τη διαχείριση των VST μέσα στο πρόγραμμα. Το Sonar είναι πολύ πίσω πλέον. Καμία σχέση. Tα τελευταία κομμάτια που έβαλα στο Music τους τελευταίους μήνες τα έφτιαξα σε σχεδόν μισό χρόνο λόγω των ευκολιών του προγράμματος και βγάζω καλύτερο ήχο πιο γρήγορα, ιδιαίτερα λόγω κάποιων λειτουργιών που με βοηθάνε να μιξάρω καλύτερα. Με βολεύει πολύ περισσότερο. Καμία σχέση θα έλεγα με το Sonar το γέρικο, άξιο, 20 χρόνια με συντρόφευε χωρίς κανένα πρόβλημα, ιδιαίτερα από την Χ2 και μετά ήταν πραγματικά εξαιρετικό, όλα σε μια οθόνη. Αλλά το Studio One είναι σαφώς ανώτερο στις λειτουργίες και το έχω μάθει πολύ καλύτερα από πέρσι και του χρόνου θα το ξέρω ακόμα πιο καλά. Πετάω με το Presonus Να, άκου και αυτό. Και έχει τρομερά plugin μέσα, με πολύ καλό interface, δηλαδή τα effects και τα instruments που δίνουν με το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ καλά. Άν το σκέφτεσαι και θέλεις DAW, πάρτο. Το Sonar γέρασε. Θα το έχω για τα παλιά project. Και στον ίδιο όπως είπα υπολογιστη, το Studio One δουλεύει πιο γρήγορα, τα VST ανοίγουν πιο γρήγορα, η απόκριση του προγράμματος είναι πιο γρήγορη από το γερικο Sonar. Λογικό, αφού το πρόγραμμα είναι πιο σύγχρονο. Πάντως, όπως είπα, θεωρώ πως μοιάζουν στη βάση. Μάλλον το έφτιαξαν με πρότυπο το Sonar τουλάχιστο το βασικό interface με τον track inspector, τα tracks, τον editon και τον mixer και το πως φαίνονται αυτά στο main page αλλά και πως αναπτύσσονται και εναλάσσονται. Γι αυτό και προσαρμόστηκα σχεδόν αμέσως και τώρα χαίρομαι και τις περισσότερες αλλά και αμεσότερες δυνατότητες editing. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, Waterfall-K είπε H λέξη "Τσίρκο" αδυνατεί να περιγράψει αυτούς τους τύπους... Kάνεις λάθος. Αυτή είναι μια cult progressive jazz fusion electrosynth μπάντα. Οι μουσικές τους γνώσεις είναι ανώτερες από τις δικές σου, έχουν κυκλοφορήσει cd original μουσικής με κομμάτια που έχουν γίνει επιτυχίες και τα λάηβ τους είναι sold out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Kάνεις λάθος. Αυτή είναι μια cult progressive jazz fusion electrosynth μπάντα. Οι μουσικές τους γνώσεις είναι ανώτερες από τις δικές σου, έχουν κυκλοφορήσει cd original μουσικής με κομμάτια που έχουν γίνει επιτυχίες και τα λάηβ τους είναι sold out. Όχι εδώ ρε συ, στο "Funny stuff 2" γράψ'το. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Kάνεις λάθος. Αυτή είναι μια cult progressive jazz fusion electrosynth μπάντα. Οι μουσικές τους γνώσεις είναι ανώτερες από τις δικές σου, έχουν κυκλοφορήσει cd original μουσικής με κομμάτια που έχουν γίνει επιτυχίες και τα λάηβ τους είναι sold out. Δε θέλω να τους προσβάλλω τους ανθρώπους, φαίνεται πως έχουν μουσικές γνώσεις φυσικά και μπράβο που δουλεύουν και κάνουν CD και συναυλίες και τους εύχομαι καλή επιτυχία, αλίμονο αν μουσικός προσβάλλει βάναυσα μουσικούς, μακριά από εμένα, αλλά πιστεύω πως οι δικές μου μουσικές γνώσεις είναι ανώτερες από τις δικές τους χα! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 44 λεπτά πριν, cos_dr είπε Με βολεύει πολύ περισσότερο τα vst που έχεις στο sonar, δουλεύουν όλα και στο studio one? Ποσο έδωσες και ποια έκδοση πήρες? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 47 λεπτά πριν, cos_dr είπε Άν το σκέφτεσαι και θέλεις DAW, πάρτο Γενικώς, τρέχω "Linux", αλλά πρέπει να επιστρέψω στα Windows για ένα διάστημα, οπότε σκέπτομαι... έχω νόμιμα τα εξής: Samplitude / Cubase / Live / FLStudio / ProTools, και κλίνω προς το FLStudio να γίνει λίγο EDM χάσιμο και σύνθεση δια του ποντικίζειν. Έχω και μονιτοράκια της PreSonus (αλλά εμένα δεν μου δώσανε δώρον). Δηλαδή, λέω μέσα μου, μήπως η αναγκαστική αλλαγή στο workflow που θα επέλθει μέσω της επιλογής του FLStudio, δώσει και ώθηση σε καμιά καινούργια ιδέα, άλλωστε δεν παίζω αρκετά καλά ώστε να προκύψει κάτι ενδιαφέρον από βιρτουοζιτέ. Τα κομάτια σου τα ακούω κάθε φορά, αλλά στο όρθιο και γι΄αυτό δεν γράφω σχόλια, ελπίζω κάποια στιγμή να τα ακούσω καλύτερα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Κώστας, Απολύεσαι Welcome to the (fired) club. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση