Nekkon Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Στις 20/9/2024 στις 12:46 ΜΜ, Λέων είπε Συνήθως μου λέτε για την προφορά μου, αν έχετε κάποια συγκεκριμένη λέξη που ακούγεται πολύ λάθος πείτε μου Καθηγητής Αγγλικών δηλώνω. Τα μισά something τα είπες some-ting, κάτι άλλο τρανταχτό δεν εντοπίζω. Γενικά τα φωνήεντα σου έχουν ένα θέμα, αλλά δεν νομίζω να είναι η προφορά κάτι που πρέπει να σε απασχολεί, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο τραγούδι, καθώς είναι το μόνο σου που έχω ακούσει. Έλληνας είσαι και σαν Έλληνας που μιλάει Αγγλικά θα ακούγεται ότι και να κάνεις. Η προφορά, παρόλο που είναι κάτι που βελτιώνεται με εξάσκηση, είναι επίσης κάτι προσωπικό. Εδώ δεν βαθμολογείται στα πτυχία των Αγγλικών (πλην του Cambridge), θα βαθμολογηθεί στο cover του Something;;; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Μια χαρά είναι τα Αγγλικά σου. Εδώ ο άλλος έγινε πρωθυπουργός και διέθετε όχι απλά κακή προφορά στα Αγγλικά, δεν ήξερε καν τι είναι τα Αγγλικά. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Έμένα μου άρεσε και ηχητικά και παικτικά και ερμηνευτικά, ίσως στο ρεφρεν λίγο πιο ζωηρή ερμηνεία γιατί βγαίνεις σαν να το λες λίγο αδιάφορα, κάποιες βελτιώσεις στους χρωματισμούς στις καταλήξεις που θα έρθουν με τον καιρό ακούγοντας και ερμηνεύοντας, ωραία η παρουσίαση, έχεις πολύ καλή φωνή θα έλεγα, σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας. Ίσως η φωνή να θέλει λίγο ακόμα cut στα χαμηλα το eq στη μίξη. Εύγε, καλή συνέχεια!!! Σου βάζω 3 @Nestoras μαζί σου, έτσι φτιάχνεται ο άριστος, όχι με λουλούδια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Το original κομμάτι δεν το έχω ακούσει (και όχι ότι έχει καμιά σημασία αλλά το βρήκα από αδιάφορο έως ενοχλητικό) αλλά βρίσκω την ερμηνεία σου πολύ καλή, πλην ενός-δύο σημείων που ξεφεύγει η φωνή αρκετά (ειδικά κοντά στο 2:45 και λίγο μετά). Όσον αφορά την κιθάρα δε χρειαζόταν να πεις τίποτα περί χρόνου στο αρχικό ποστ. Αν δεν το ανέφερες δηλαδή, ουδείς θα παρατηρούσε κάτι για το timing το οποίο σε μια τέτοια ερμηνεία κιθάρα-φωνή, είναι ούτως ή άλλως ψιλοαδιάφορο, αν δε μιλάμε για πολύ εμφανές χρονικό πρόβλημα. Γενική συμβουλή: Όταν παρουσιάζεις κάτι δικό σου, μην ξεκινάς απολογητικά γιατί με το καλημέρα έχεις ήδη προϊδεάσει το κοινό σου ότι θα ακούσει/δει κάτι που έχει προβλήματα και σχεδόν το εξαναγκάζεις να κάνει focus σε αυτά. Το αποτέλεσμα πάντως ηχητικά-ερμηνευτικά-αισθητικά είναι ωραίο. Υ.Γ. Για την προφορά που αναφέρθηκε: μια χαρά είναι. Περνάει δηλαδή κι ας ακούγεται ότι η ερμηνεία δεν είναι από αγγλόφωνο. Έχεις αποφύγει τις πιο συχνές άσχημες προφορικές συνήθεις των Ελλήνων όταν μιλούν αγγλικά. (Τα h και τα sh δηλαδή) Επεξεργασμένο 26 Σεπτεμβρίου από Jazzjoker Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση