mkm Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) ΟΚ οι πεταλιέρες, αλλά τι γίνεται όταν θέλεις πετάλια πάνω στο γράφείο; Να η πατέντα που έκανα εγώ.... Σε μια desktop βάση για λάπτοπ, κόλλησα 2 κοντρα πλακέ και έβαλα βέλκρο. Εκεί βάζω/βάζω ότι θέλω να είναι δίπλα στον υπολογιστή και το interface. Πετάλια στο desktop λοιπόν. Για να δούμε... Επεξεργασμένο 15 Σεπτεμβρίου από mkm 5 1 https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εδώ, στο γραφείο μου, περνάω τις περισσότερες ώρες με την κιθάρα. Επεξεργασμένο 15 Σεπτεμβρίου από gkourmoul1 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου Πετάλια δεν χρησιμοπιώ έδω και χρόνια. Ίσως και 20. Ο λόγος ότι δεν πάιζω live. Παρόλα αυτά μου ααρέσουν και που και που προσθέτω κανένα Current situation. Y.Γ ΠΟΤΕ δεν πατάμε το πετάλι με το πόδι, και αχ χρειαστει....χωρις παπούτσι. Όταν τελειώσουμε, πίσω στο κουτί/ θήκη του Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, mkm είπε ΟΚ οι πεταλιέρες, αλλά τι γίνεται όταν θέλεις πετάλια πάνω στο γράφείο; Να η πατέντα που έκανα εγώ.... Σε μια desktop βάση για λάπτοπ, κόλλησα 2 κοντρα πλακέ και έβαλα βέλκρο. Εκεί βάζω/βάζω ότι θέλω να είναι δίπλα στον υπολογιστή και το interface. Πετάλια στο desktop λοιπόν. Για να δούμε... 9 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Εδώ, στο γραφείο μου, περνάω τις περισσότερες ώρες με την κιθάρα. 1 ώρα πριν, LK είπε Πετάλια δεν χρησιμοπιώ έδω και χρόνια. Ίσως και 20. Ο λόγος ότι δεν πάιζω live. Παρόλα αυτά μου ααρέσουν και που και που προσθέτω κανένα Current situation. Y.Γ ΠΟΤΕ δεν πατάμε το πετάλι με το πόδι, και αχ χρειαστει....χωρις παπούτσι. Όταν τελειώσουμε, πίσω στο κουτί/ θήκη του Θα ήταν ενδιαφέρον να μας λέτε και τι είναι αυτό που κάνει την προσομοίωση του ενισχυτή, έτσι για εμάς τους περίεργους Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου Προσωπικά ενώ παίζω πολύ κιθάρα στο γραφείο, πετάλια δεν χρησιμοποιώ. Γιατί; Γιατί μπορώ να έχω αυτό το rig Αλλά να πιάνει αυτόν τον χώρο Και έχει ηχάρα! 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, Nekkon είπε Θα ήταν ενδιαφέρον να μας λέτε και τι είναι αυτό που κάνει την προσομοίωση του ενισχυτή, έτσι για εμάς τους περίεργους Αν εννοείς τα δικά μου , το μόνο amp simulation pedal που έχω , αν εξαιρέσεις τη zoom που έχει (αλλά δεν έιναι τίποτα) , είναι το Boss FBM-1 Fender '59 Bassman. Πάρα πολύ καλό Pedal. Είναι μια σειρά που είχε βγάλει η boss (discontinued) μαζί με τα FDR-1 Fender '65 Deluxe Reverb και Boss FRV1 Fender 63 Reverb Pedal και πολύ κακώς δεν είχα πάρει όλη τη σειρά. Κατά τα άλλα με τόσα plug ins και 3 modeling ενισχυτες , τα pedals τα βγάζω μια φορά τα Χριστούγεννα 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, Nekkon είπε Θα ήταν ενδιαφέρον να μας λέτε και τι είναι αυτό που κάνει την προσομοίωση του ενισχυτή, έτσι για εμάς τους περίεργους To ampero mini, που βρίσκεται στη μεση, μου δίδει ήχους από ενισχυτές και καμπίνες. Όλα τα υπόλοιπα, εκτός δυο, είναι αναλογικά εφέ/drives. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ δεν εχω προσομοίωση…εχω κανονικό ενισχυτή από δίπλα σε ένα fryette ps2 για silent (φαίνονται λίγο στη φωτό) και τα υπόλοιπα στο DAW. Έχω και μια καμπίνα πιο δίπλα άμα θέλω να ακούσω και κανονικά μέσα στο δωμάτιο. Το PS2 είναι φοβερό πολυεργαλείο για αυτη τη δουλειά. Είναι και το ίδιο τελικός ενισχυτής και το συνδέω και απευθείας με το πετάλι preamp του Κουρμπή. Είτε πάλι silent, είτε στην καμπίνα. Επεξεργασμένο 16 Σεπτεμβρίου από mkm 1 https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Περιμένοντας τον @gkourmoul1... 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Ζηλεύω όποιον έχει γραφείο, είτε μιλάμε για δωμάτιο είτε για το έπιπλο. Εγώ εγώ χώρο απλά να ακουμπώ το laptop στην κορυφή ενός επίπλου που υπάρχουν από κάτω δυο ενισχυτές και τα πετάλια (στο πάτωμα). Συνήθως παίρνω line-out από το laptop, στο line-in του Blackstart HT1R, ενώ παίζω YouTube backing tracks και τζαμάρω παίζοντας κιθάρα => pedalboard => ενισχυτή. Αν θέλω silent practice, παίζω με ακουστικά από τον Blackstar, αν μπορώ να παίξω ελεύθερα, ενισχυτής είναι ο Vox Nightrain combo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση