Προς το περιεχόμενο

Θέμα αξιοπιστίας τών συναλλαγών και τών μελών τού noiz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχουν προβλήματα. Αρκεί ο αγοραστής να ξέρει από μηχανήματα και να γνωρίζει τι  ακριβώς θέλει.

Μπορεί κάποιος την επόμενη μέρα να σου πει πως δεν του κάνει και πως θέλει να το επιστρέψει.

Άντε να του εξηγήσεις πως δεν υπάρχουν επιστροφές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 14/9/2024 στις 10:19 ΜΜ, LK είπε

Το είπα ήδη,  ότι γι αυτά τα ποσά δεν αξίζει τον κόπο. 

Θα του το εξηγούσα και από κοντά. 

Αν επέμενε,  φυσικά και θα πήγαινα .

Κάνε όμως μια αναγωγή για ένα αλλα μεταχειρισμένο αντικείμενο που πωλείται από ιδιώτη,  αλλά μεγάλης αξίας, πχ ένα σπίτι στην Κηφισιά και θα καταλάβεις γιατί υπάρχει νομοθετημενη η ευθύνη κατά τις διαπραγματεύσεις. 

Φίλε μου επειδή είμαι στο χώρο του  real estate αυτό που λες δεν ισχύει καθώς τέτοιες περιπτώσεις μου έχουν τύχει αρκετές φορές μέχρι και την ώρα που πέφτουν οι υπογραφές  στο συμβολαιογράφο να πει ο ιδιοκτήτης δεν πουλαω γιατι δεν γουστάρω.Εαν δεν έχει πέσει προκαταβολή με συμβολαιογράφικο προσύμφωνο δεν γίνεται τίποτα.

Επεξεργασμένο από Κβαντική Διεμπλοκή
  • Συμφωνώ 1

• Moderator
2 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Φίλε μου επειδή είμαι στο χώρο τπυ real estate αυτίο που λες δεν ισχύει καθώς τέτοιες περιπτώσεις μου έχουν τύχει αρκετές φορές μέχρι και την ώρα που πέφτουν οι υπογραφές  στο συμβολαιογράφο να πει ο ιδιοκτήτης δεν πουλαω γιατι δεν γουστάρω.Εαν δεν έχει πέσει προκαταβολή με συμβολαιογράφικο προσύμφωνο δεν γίνεται τίποτα.

Εγώ είπα τι ισχύει νομικά. 

Τι εννοείς δεν ισχύει;

Εγραψα και τα σχετικα αρθρα του ΑΚ

Το αν θα το κάνει χρήση κάποιος η όχι είναι δικό του θέμα. 

• Moderator
6 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

Ένα τυπικό πρωινό του LK...

image.jpeg

Αν σε αυτή τη φωτό μπορούσες να προσθέσεις να... πετάει καμία fiesta red, θα ήταν 100% LK ?

• Χαχα 2

all this has happened before and will happen again

4 λεπτά πριν, LK είπε

Εγώ είπα τι ισχύει νομικά. 

Τι εννοείς δεν ισχύει;

Εγραψα και τα σχετικα αρθρα του ΑΚ

Το αν θα το κάνει χρήση κάποιος η όχι είναι δικό του θέμα. 

Ίσως και να είναι έτσι αλλά το έχω δει σε πολλές περιπτώσεις και δεν έγινε τίποτα. Και μιλάμε για συναλλαγές από 300.000 μέχρι όσο πάει.Θα μπορούσα να σου πω ότι αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο Δηλαδή να υπαναχωρουν οι ιδιοκτήτες. Καλά για αυτό που γράφει ο φίλος εδώ το εκλαμβάνω ως αστείο. 

• Moderator
7 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Ίσως και να είναι έτσι αλλά το έχω δει σε πολλές περιπτώσεις και δεν έγινε τίποτα.

Και εγώ 25 χρόνια δικηγόρος δεν είδα ποτέ μέμψη αστόργου  δωρεάς,  αλλά υπαρχει και γινεται.

• 1 μήνα αργότερα...

Σήμερα δέχτηκα ένα mail από τον Gabraki Petros γιατί και καλά θέλει να αγοράσει αυτό που πουλάω. Χωρίς πολλά πολλά χωρίς να θέλει να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά το απέφευγε, μου είπε θα σου στείλω την ΕΛΤΑ κούριερ να έρθει να παραλάβει .....το αγοράζω τώρα. Αφού μου στέλνει ένα link (https://elta-gr.kentainers.shop/get/18FD30ZX84T99/ ) ώστε να πατήσω για να μου κάνει κατάθεση τα λεφτά ° το link είναι πολύ καλοφτιαγμένο....... Πήρα τον κολλητό μου που έχει την ΕΛΤΑ - courier για να τσρκαρω την ύπαρξη του link και κατά πόσο ισχύει αυτή η υπηρεσία. Αφού του στέλνω και το link μου επιβεβαιώνει οτι είναι απάτη.

Στέλνω συνημμένα και το site προσοχή σε όλουςScreenshot_2024-11-06-21-54-43-099_com.brave.browser.thumb.jpg.cdd5cf5a55a02bce6b1572ca421c9292.jpgScreenshot_2024-11-06-21-54-43-099_com.brave.browser.thumb.jpg.cdd5cf5a55a02bce6b1572ca421c9292.jpgScreenshot_2024-11-06-21-54-52-625_com.brave.browser.thumb.jpg.1b7a6e0d59dd99d2e795e463ac8c4d9c.jpgScreenshot_2024-11-06-21-54-52-625_com.brave.browser.thumb.jpg.1b7a6e0d59dd99d2e795e463ac8c4d9c.jpgScreenshot_2024-11-06-21-55-07-240_com.brave.browser.thumb.jpg.9c4dfbdba3758339922022d687614498.jpg

Screenshot_2024-11-06-21-55-01-681_com.brave.browser.jpg

• Guru
Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Διαγράψτε τα link μην τα πατήσει κανείς κατά λάθος.

Επεξεργασμένο από Μανώλης Χναράκης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου