cos_dr Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αυτός ο @Yannis Methenitis που είναι; Γιαννάκης μας, όλα καλά; It's a go; Πάμε και όπου βγει Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Πάμε και όπου βγει Μην ανησυχείς Κωστάκης... Δεν θα βρέξει και στο υπογράφω σε έναν... νόμο με ένα άρθρο 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 32 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μην ανησυχείς Κωστάκης... Δεν θα βρέξει και στο υπογράφω σε έναν... νόμο με ένα άρθρο Εγω με με τόσες πλημμυρες, φωτιές, σεισμούς, ναυάγια που έχω πάνω στα γαλόνια μου και τα μετάλλιά μου δεν πτοούμαι από αυτά ακόμα και τώρα στα γεράματα. Όταν καλεί το noiz θα είμαι εκεί υπό οποιεσδηποτε συνθήκες και θα παραμείνω εκεί ως πιστός φορέας του συνθήματός μας για τη μουσική και τη μουσική τεχνολογία. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Nestoras είπε Απλά γεραρός. Πόσα χρόνια είχα να διαβάσω αυτή τη λέξη κάπου. Συγχαρητήρια για την επιλογή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 24 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Πόσα χρόνια είχα να διαβάσω αυτή τη λέξη κάπου. Συγχαρητήρια για την επιλογή Α, τώρα το έπιασα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, cos_dr είπε Α, τώρα το έπιασα Γιατί, το είδες βρε γερούνδιε για το πιάσεις; Είπαμε, τα γυαλιά της πρεσβυωπίας από κοντά... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Γιατί, το είδες βρε γερούνδιε για το πιάσεις; Είπαμε, τα γυαλιά της πρεσβυωπίας από κοντά... 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 25 λεπτά πριν, cos_dr είπε Α, τώρα το έπιασα Η μη οξεία αντίληψη είναι χαρακτηριστικό της. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου OP Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου Κι εγώ με μηχανή θα είμαι με ταξίδι δίωρο για να φτάσω κι ας βρέξει. Πως κάνετε έτσι κολεγιόπαιδα μου. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Κι εγώ με μηχανή θα είμαι με ταξίδι δίωρο για να φτάσω κι ας βρέξει. Πως κάνετε έτσι κολεγιόπαιδα μου. Μη βραχούμε και λιώσουμε. Αφού είμαι από ζάχαρη. Τι ώρα είπαμε γιατί ξεχνάω ρε παιδιά. Εσείς ποιοι είστε είπαμε? 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση