Προς το περιεχόμενο

Πάμε για μπύρες;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, MGs είπε

Και αυτόν δές.Δέν συμφωνώ σε όλα απο αυτά που λέει,αλλά σε γενικές γραμμές τα λέει ωραία.

Εχω σταματήσει να βλέπω βίντεο στο youtube που αφορούν την μουσική παραγωγή γενικότερα και απο τότε που εμπιστεύτηκα τα αυτιά μου άρχισα να έχω και τα όποια αποτέλεσμα,εκτός απο κάποια τεχνικά του cubase που παρακολουθώ τον Σιγάλα για να δώ πώς θα τα κάνω και σπάνια κάποιον άλλο,οπως τον Steve Albini για άλλα πράγματα π.χ

Χθές είδα μαζεμένα 6-7 βίντεο απο τον τύπο,χρόνια είχα να το κάνω,πάει η ώρα που είχα για να κάνω μίξη αλλά δέν πειράζει,μου αρέσουν και τα μούτρα του και έτσι που τα λέει,σήμερα που θα ξαναπιάσω το τελευταίο track που ανέβασα 1-2 πραγματάκια που πήρα απο αυτόν θα τα κάνω.

Είναι ο μόνος που επιβεβαίωσε πράγματα,που μου έφαγαν αρκετό καιρό για να τα αντιληφθώ από μόνος μου,αφού άκουγα με τα μάτια,οπως σε ένα βίντεο που μιλάει για τους κομπρέσορες και τις μη ακριβείς μετρήσεις που δείχνουν τα meter τους.

Καλος είναι. Τον βλέπω και αυτόν. Εξάλλου εγώ είμαι ο καλύτερος ??

Οι σπιτικές παραγωγές μου μιλάνε από μόνες τους για το τι μουσικός είμαι. Καλός είμαι για ερασιτέχνης γιατί είχα αντίληψη και καταλαβαίνω και μαθαίνω γρήγορα, δεν είμαι χαζός. Απλά βαρέθηκα να εξαακουμαι πια και ενώ ήμουν εξαιρετικός πιανίστας και πληκτρας τώρα είμαι αμπλαουμπλας. Αυτά, τι να πει κανείς, το hardware ακριβαινει, όλα ακριβαινουν, καλά να μαστε και προσοχή στους δρόμους γιατί η τελευταία εταιρεία που τρύπησε για να βάλει δικές της οπτικές έκανε τους δρόμους εμπριμέ κάι κοντεύουμε να σκοτωθούμε και πέρα βρέχει. Ολα στη μπίρα τους ?

• Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά όλοι τον βλέπουμε αυτόν. Δεν μπορώ να θυμηθώ πως πρωτοείδα βίντεο του.? Είναι ωραίος όμως και τα λέει απλά και κατανοητά, με ένα ιδιαίτερο στυλ. Ωραία και η γάτα του επίσης. Αφού είναι γατόφιλος, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

44 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Τελικά όλοι τον βλέπουμε αυτόν. Δεν μπορώ να θυμηθώ πως πρωτοείδα βίντεο του.? Είναι ωραίος όμως και τα λέει απλά και κατανοητά, με ένα ιδιαίτερο στυλ. Ωραία και η γάτα του επίσης. Αφού είναι γατόφιλος, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

Ωραιος δεν είναι, είναι άσχημος αλλα έχει εσωτερική ομορφιά, καλή ψυχή, γνώσεις, μεράκι και μεταδοτικοτητα. Και βγάζει επίσης την αγάπη για τη δουλειά του και την αγάπη για τη μουσική και την τεχνολογία. Δεν είναι αλαζόνας σαν μερικούς μερικούς όπως εμένα ?

15 λεπτά πριν, cos_dr είπε

όπως εμένα

"όπως εγώ" ρε cos, γαμώ τον Βλακινιώτη μου μέσα.

Ή γύρνα το σε alien mode και γράψε "όπως το εμένα", να συννενοηθούμε.

• Λυπάμαι 1

Mea Culpa

2 λεπτά πριν, trolley είπε

"όπως εγώ" ρε cos, γαμώ τον Βλακινιώτη μου μέσα.

Ή γύρνα το σε alien mode και γράψε "όπως το εμένα", να συννενοηθούμε.

Και το όπως εμένα εγω το θεωρώ δόκιμο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σιγά,. Και λάθος να είναι δε διεκδικώ δάφνες ορθογραφίας και συντσκτικου ουτε θα ψυχαναγκαζομαι να γράψω σωστά. Δε με νοιάζει, μου την έδωσε. ??  Montaje?

• Like 1

• Moderator

Αξιότιμα μέλη, ελπίζω να αντιληφθήκατε ότι ξεκίνησε το "χρυσό ψαλίδι" ?

Σε επόμενο χρόνο θα συνεχίσουμε με το γνωστό, καλό και αγαπημένο... 

Louketo.jpg

all this has happened before and will happen again

9 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Σε επόμενο χρόνο θα συνεχίσουμε με το γνωστό, καλό και αγαπημένο... 

Louketo.jpg

Μα γιατί;

InfluenSir!

21 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Δεν το αντιλήφθηκα. Με έβρισε κάποιος;

?

• Χαχα 2

Mea Culpa

Τι έκανα πάλι? ? Το μου την έδωσε εγώ το είπα για πλάκα. Μάθαμε για το πως πρέπει να γράφεται η  μπίρα αλλά δε μου βγαίνει εμένα μετά από τόσα χρόνια συνήθειας. Αμα το γράψω έτσι θα μου φαίνεται λάθος και θα τρελαίνομαι. Και το ορθοπαιδικός, ορθοπεδικός το γράφω. Κανονικά είναι με αι. 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου