Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Μάιστα. Tι μαθαίνει κανείς σε ένα θρεντ για μποίρες... Αυγό ή αβγό? Παππάς ή παπάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Μπορώ να σου πω πως εγώ τα γράφω: Παπάς, Αυγό, Τραίνο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Μάιστα. Tι μαθαίνει κανείς σε ένα θρεντ για μποίρες... Και που να πάμε στα βαριά. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Nestoras είπε Και που να πάμε στα βαριά. Και δεν πάμε? Έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε? Εγώ έβαλα κάτι άλμπουμς να ακούσω και σερφάρω από δω κι από κει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου "True", λαίμαι. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Αυγό ή αβγό? Παππάς ή παπάς? Αυγό και παπάς εμένα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Μια μπύρα/ μπίρα πήγαν να πιούνε οι άνθρωπες και τους τη βγάλατε από τη μύτη . 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, LK είπε Μια μπύρα/ μπίρα πήγαν να πιούνε οι άνθρωπες και τους τη βγάλατε από τη μύτη . Αναλωνόμαστε πολλές φορές σε επουσιώδη πράγματα που μπορεί να είναι και ουσιώδη για κάποιους διότι είναι υποκειμενικό αυτό. Τουλάχιστο έχουμε αυτή την πολυτέλεια διότι σήμερα είχα την κουβέντα για έναν δύο χρόνια μεγαλύτερο από εμένα συγγενή ενός στενού μου συνεργάτη - συναδέλφου που έχει καρκίνο στο πάγκρεας και δεν πάει καλά καθόλου και έχει απελπιστεί και λέει στους δικούς του πως το πήρα απόφαση ότι τελειώνω και τους σπαράζει την ψυχή. Μέχρι και τη δική μου. Πόση σημασία άραγε θα έχει αυτή τη στιγμή γι αυτόν το πως γράφεται η μπύρα/μπίρα που ούτε καν δεν μπορεί να πάει να πιει μία γιατί και χάλια είναι και δεν μπορεί να βγει από το σπίτι πια παρά μόνο για να πάει να ξεψυχήσει στο νοσοκομείο ή άμα καταλήξει εκεί και τον βγάλουν με τη νεκροφόρα. Απολαύστε τις στιγμές με χαρά και αγάπη γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι σας περιμένει. Εκτός και αν είστε σαν εμένα που είμαι άτρωτος και άφθαρτος, αιώνιος. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Στο παγκρεας ειχε και ο μπατσανακης μου και παει για τον ογδοο χρονο. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Χάρης Ο είπε Στο παγκρεας ειχε και ο μπατσανακης μου και παει για τον ογδοο χρονο. . Δεν πάνε όλοι το ίδιο. Ο συγκεκριμένος στον οποίο αναφέρομαι δεν έχει καθόλου καλή πρόγνωση πλέον. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση