Προς το περιεχόμενο

Πάμε για μπύρες;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Μάιστα.image.gif.302ea072cf1993021ae3f8231b565fb9.gif

Tι μαθαίνει κανείς σε ένα θρεντ για μποίρες...

Αυγό ή αβγό?

Παππάς ή παπάς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Nestoras είπε

Και που να πάμε στα βαριά. 

Και δεν πάμε? Έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε? Εγώ έβαλα κάτι άλμπουμς να ακούσω και σερφάρω από δω κι από κει.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 ώρες πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε

Αυγό ή αβγό?

Παππάς ή παπάς?

Αυγό και παπάς εμένα 

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

• Moderator

Μια μπύρα/ μπίρα  πήγαν να πιούνε οι άνθρωπες και τους τη  βγάλατε από τη μύτη 😆.

• Χαχα 1
  • Συμφωνώ 1

26 λεπτά πριν, LK είπε

Μια μπύρα/ μπίρα  πήγαν να πιούνε οι άνθρωπες και τους τη  βγάλατε από τη μύτη 😆.

Αναλωνόμαστε πολλές φορές σε επουσιώδη πράγματα που μπορεί να είναι και ουσιώδη  για κάποιους διότι είναι υποκειμενικό αυτό. Τουλάχιστο έχουμε αυτή την πολυτέλεια διότι σήμερα είχα την κουβέντα για έναν δύο χρόνια μεγαλύτερο από εμένα συγγενή ενός στενού μου συνεργάτη - συναδέλφου που έχει καρκίνο στο πάγκρεας και δεν πάει καλά καθόλου και έχει απελπιστεί και λέει στους δικούς του πως το πήρα απόφαση ότι τελειώνω και τους σπαράζει την ψυχή. Μέχρι και τη δική μου. Πόση σημασία άραγε θα έχει αυτή τη στιγμή γι αυτόν το πως γράφεται η μπύρα/μπίρα που ούτε καν δεν μπορεί να πάει να πιει μία γιατί και χάλια είναι και δεν μπορεί να βγει από το σπίτι πια παρά μόνο για να πάει να ξεψυχήσει στο νοσοκομείο ή άμα καταλήξει εκεί και τον βγάλουν με τη νεκροφόρα.

Απολαύστε τις στιγμές με χαρά και αγάπη γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι σας περιμένει. Εκτός και αν είστε σαν εμένα που είμαι άτρωτος και άφθαρτος, αιώνιος. 🤣

• Like 1

Μόλις τώρα, Χάρης Ο είπε

Στο παγκρεας ειχε και ο μπατσανακης μου και παει για τον ογδοο χρονο.

. Δεν πάνε όλοι το ίδιο. Ο συγκεκριμένος στον οποίο αναφέρομαι δεν έχει καθόλου καλή πρόγνωση πλέον. 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου