cos_dr Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Να μια πρόγευση... @cos_dr και @Shelter που τους είχα φάτσα Για το όλον θα περιμένεις τον @Yannis Methenitis Τελικά δεν είναι μόνο το ότι είμαι πραγματικά εξαιρετικός μουσικός, επιπέδου Hans Zimmer, Vangelis, Jordan Rudess, Σγούρος κλπ. Είμαι και πολύ ωραίος άντρας. Και ο συνάδελφος δίπλα μου, ωραίος είναι και musical power. Έτσι είναι λοιπόν η μουσική ελίτ. 1 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, LK είπε Εσύ που κρύβεσαι; Εγώ ήμανε... απεναντίας ανάμεσα σε κάτι (άλλους) γέροντες. Άμα ανεβάσει ο Γιαννάκης θα μας δεις. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Εγώ ήμανε... απεναντίας ανάμεσα σε κάτι (άλλους) γέροντες. Άμα ανεβάσει ο Γιαννάκης θα μας δεις. Θα περιμένω ....με κομμένη την ανάσα! 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου OP Administrator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου Λίγο αποτυχημένες φωτό με την αφεντομουτσουνάρα μου να λάμπει απο το φλας αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Ομορφο τετράωρο με ωραίες κουβέντες απο λεβέντες. 6 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου Μονο τον εαυτό σου φώτισες βλέπω.....οι άλλοι στο σκοτάδι και χωρίς μακιγιάζ! Ωραία! Καλά θα ήταν να ημούν και εγώ εκεί, να πιώ .........μια σόδα! 1 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ωραία περάσαμε ωρέ! έπρεπε να το κάνουμε συχνότερα αυτό. Ηπιαμε τις μπύρες μας, κάναμε ωραιες κουβέντες, είδαμε φίλους, μιλήσαμε για stratocaster, Montage M, plug ins και για τον ήχο του Santana σε σχέση με τον Gabor Szabo που ειχε γραψει και τα κομμάτια! Επεξεργασμένο 19 Σεπτεμβρίου από Shelter 3 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου Εγώ ένα έχω να πω... Καλά που ήρθε ο Αργύρης(@Shelter) και έπεσε ο μέσος όρος (ηλικίας) Κατά τα άλλα, οι μπύρες ήταν δροσερές, η μηχανή του @marathon δεν διέτρεξε κανέναν κίνδυνο, αναλύθηκε η χρήση "αναλογικών" μπαταριών στα πετάλια κλπ... Μια χαλαρή και κανονική βραδιά δηλαδή με μέλη του Noiz 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου Οταν βρίσκομαι σε συναντήσεις του noiz με συμφορουμίτες, μετά από τόσα χρόνια, νιώθω πως βρίσκομαι σε οικογενειακή συνάντηση. Έτσι σας νιώθω, έτσι σας αγαπώ, σαν οικογένεια. Εύχομαι να είμαστε πάντα καλά, να συναντιόμαστε και να συνεχίζουμε να στηρίζουμε με αγάπη, με μεράκι και με πάθος αυτή την υπέροχη μουσική κοινότητα του NOIZ, με καλά της αλλά και με τα στραβά και τα ζαβά της, αυτή την υπέροχη μουσική οικογένεια. Ευχαριστούμε τον επίτιμο admin μας, τον αρχηγό μας @Yannis Methenitis για την πρωτοβουλία για την υπέροχη, ζεστή αυτή συνάντηση. Ο θεός να τον έχει καλά και να του φέρνει όλα τα καλά. Και όλα τα καλά σε όλους μας παιδιά, να είμαστε καλά. Ζήτω το noiz μας!!! Κακοτυχία και μιζέρια στους εχθρούς μας!!! Νoiz με πολλή συμμετοχή και πολλή μουσική!!!! 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, LK είπε Μονο τον εαυτό σου φώτισες βλέπω.....οι άλλοι στο σκοτάδι και χωρίς μακιγιάζ! Του έκανε bullying ο @Terry RoscoeBeck5 ότι μας στραβώνει με τον προβολέα του (το φλας του κινητου). Επεξεργασμένο 19 Σεπτεμβρίου από Shelter 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, Shelter είπε μας στραβώνει με τον προβολέα του (το φλας του κινητου). Νομίζω ότι το φλας είναι περιττό. Ο (ανακριτικός) προβολέας περιγράφει επακριβώς το δρώμενο. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση