sultan of string Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, Terry RoscoeBeck5 said: Για πες βρε... Κάλχα, τι έχουν μέσα οι θήκες; Τελευταία που ειδα μουσικα οργανα. Μη παει ο νους σας στο πονηρο. Για την ωρα ο Οδυσσέας πλησιαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 20 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Για πες βρε... Κάλχα, τι έχουν μέσα οι θήκες; H μία έχει ένα αρμόνιο Montage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου Συγνώμη που μπαίνω σε άλλη ειδικότητα, αλλά τι είναι ρε παιδιά, τι είναι αυτά, έχουν μέσα κάτι, τι εννοείτε ; Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, sultan of string είπε Τελευταία που ειδα μουσικα οργανα. Μη παει ο νους σας στο πονηρο. Για την ωρα ο Οδυσσέας πλησιαζει Πολύ... μυστήριο αυτό το "νήμα". Φως, περισσότερο φως λοιπόν all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 24 minutes ago, Σπινθηροβόλος γάιδαρος said: H μία έχει ένα αρμόνιο Montage Αρμονιο δεν ξερω. Αλλα ειμαι στον καφε. Καποια στιγμη θα σας φωτισω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, sultan of string είπε Αρμονιο δεν ξερω. Αλλα ειμαι στον καφε. Καποια στιγμη θα σας φωτισω.... Είναι όμως και λίγο σαδισμός αυτό Τι θα πει κάποια στιγμή. Το συντομότερο δυνατό, δεν μπορώ εγώ έτσι τώρα, τι θα κάνω, θέλω να μάθω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 56 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Για πες βρε... Κάλχα, τι έχουν μέσα οι θήκες; Εγώ θήκες γλιΕπω τώρα τι έχουν μέσα ή δεν έχουν μέσα ινεαλουπαπαεβαγκελειο 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, cos_dr είπε Συγνώμη που μπαίνω σε άλλη ειδικότητα, αλλά τι είναι ρε παιδιά, τι είναι αυτά, έχουν μέσα κάτι, τι εννοείτε ; Τον Οδυσσέα θα βάλει μέσα που πλησιάζει...το λέει ο άνθρωπΑσ ,τηδαινκαταλαβενεται; www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου Το έπιασε το νόημα ο Κύριος.Πούλησε την κιθάρα που δείχνει προς την έξοδο και αγόρασε κλαρίνο. Οσοι ρωτάτε "πως θα βγάλω λεΦτΑ απο την ΜουΖικΗ,στην επάνω φωτογραφία βρίσκεται η απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 21 λεπτά πριν, Superfunk είπε Τον Οδυσσέα θα βάλει μέσα που πλησιάζει...το λέει ο άνθρωπΑσ ,τηδαινκαταλαβενεται; Τον Οδυσσέα από την Οδύσσεια ; Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση