alexanastgr Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα στην ομάδα , έχω το εξής θέμα. Αγόρασα μια κάρτα ήχου M-Audio Solo η οποία έχει έξοδο μόνο για RCA και Audio Jack 3.5mm Τα ακουστικά που έχω είναι USB , μπορώ μέσα απο κάποια εφαρμογή ή απο το GuitarRig να στείλω το σήμα που λαμβάνει ως είσοδο απο την κάρτα να το στείλω απευθείας στα ακουστικά μεσω USB ? Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, alexanastgr είπε Τα ακουστικά που έχω είναι USB Τα ακουστικά σου είναι μία κάρτα ήχου από μόνα τους. Για ποιο λόγο να μην τα συνδέεις κατευθείαν στον υπολογιστή; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Σωστά τα λέει ο trolley. Όλα τα ακουστικά με USB έχουν μια ενσωματωμένη κάρτα ήχου, η οποία τα κάνει να λειτουργούν αυτόνομα. Αν θες να ακούς το Guitar Rig ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα μέσα από τα ακουστικά, θα πρέπει να σετάρεις την έξοδο ήχου να είναι από αυτά τα ακουστικά και μόνο - ή - παίρνεις ακουστικά με jack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση