Shelter Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, LK είπε ....και τώρα κρύβει τις fender που έχει Καλά... εδώ τις έκρυβε ο ίδιος ο Les Paul. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, Nekkon είπε O Mark Agnesi δεν είναι CEO Όχι, ποτέ δεν ήταν. Ο Cesar Gueikian είναι που διαδέχτηκε τον James "JC" Curleigh που είχε κάνει τσεο σε εταιρίες με ρούχα, παπούτσια, σοκολάτες κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Όχι, ποτέ δεν ήταν. Ο Cesar Gueikian είναι που διαδέχτηκε τον James "JC" Curleigh που είχε κάνει τσεο σε εταιρίες με ρούχα, παπούτσια, σοκολάτες κλπ Σωστά Απο ότι είδα τον Agnesi τον έχουν κάνει "Director of brand experience"! δεν έχω δει job description αλλά μου φαίνεται καλή θέση Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Οτι εβγαλε η Gibson το οποιο εκλεινε το ματι στη Fender πηγε απατο. Η fender σε αντιστοιχες προσπαθειες ειχε λιγο μεγαλυτερη (οχι πολυ παντως) επιτυχια. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 45 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Ο Cesar Gueikian είναι που διαδέχτηκε τον James "JC" Curleigh που είχε κάνει τσεο σε εταιρίες με ρούχα, παπούτσια, σοκολάτες κλπ Και που (γενικά) φαίνεται να αποτελεί μια βελτίωση σε σχέση με τον προηγούμενο. Αφήνωντας την Victory κλπ, οι κιθάρες που βγάζει η Gibson αυτή τη στιγμή, απο το Murphy Lab μέχρι τις νεες Epiphone είναι απο τις καλύτερες της ever. Και έχουν επιστρέψει και πολύ δύσκολα όργανα, έχουν ξαναξεκινήσει πχ τα F5 μαντολίνα τους και αναμένεται επιστροφή των archtop σιγά σιγά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, Shelter είπε Απο ότι είδα τον Agnesi τον έχουν κάνει "Director of brand experience"! δεν έχω δει job description αλλά μου φαίνεται καλή θέση Δεν πρέπει να πληρώνεται καλά πάντως. Από τον Νόρμαν ακόμα με το ίδιο το μπουφάν το perfecto είναι.... 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Αν θέλεις stratocaster telecaster παίρνεις fender αν θες LP SG παίρνεις Gibson.Αν θέλεις ένα νέο φρέσκο σχήμα απλά παίρνεις κάτι άλλο που είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά από αυτές τις μάρκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου Εγώ πάλι, όσο την βλέπω και όσο την ακούω (link below), τόσο ψήνομαι. Θέλω εδώ και καιρό μια flat-top Gibson. Αυτή έχει και maple καπάκι, είναι ΠΟΛΥ ελαφριά, ebony ταστιέρα και ΤΡΕΛΟ hockey headstock ( που λατρεύω). Από τα "φθηνά" χρώματα, αυτό το σκούρο πράσινο μιλάει στην καρδιά μου. Και για made in USA κιθάρα σε αυτά τα λεφτά, το μόνο που υπάρχει είναι η SG Standard, με τα γνωστά της συν και πλην. Αυτή φαίνεται σαν εξαιρετική εναλλακτική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου Στις 10/9/2024 στις 7:45 ΜΜ, makam είπε πόση ώρα τους πήρε να σχεδιάσουν αυτό το pickguard?? μοιάζει να είναι το alter ego του headstock… Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Έκτορας είπε αυτό το σκούρο πράσινο μιλάει στην καρδιά μου. Τώρα περί ορέξεως... Λογικά θα σου αρέσουν και οι Jaguar σε "British Racing Green". all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση