Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, odis13 είπε αλλά αυτό το batman pickguard Δεν βγαίνει? εγώ θα το ξεφορτωνόμουν τελείως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Μου αρέσει. Στο χρυσό. (Gold mist satin). Το pickguard θα μπορούσε να λείπει. 3 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Δεν βγαίνει? Ότι βγαίνει, βγαίνει. Με τις τρύπες τι γίνεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Αυτο έχει και τα ηλεκτρικά πάνω, είναι προφανως front-routed το όργανο οποτε να το ξεφορτωθείς δε μπορείς, πρέπει να μπεί κάτι άλλο με αντίστοιχη κάλυψη, καλά κρασιά δηλαδή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Φίλε δεν παίζει, 30 χρόνια αντιγράφει η PRS την Gibson και τώρα πα να γίνει το αντίθετο 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου OP Guru Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, makam είπε Μα καλά, πόση ώρα τους πήρε να σχεδιάσουν αυτό το pickguard?? Η κιθάρα σαν κιθάρα δεν είναι άσχημη, απλά είναι κιθάρα super market, όπως τις λέω εγώ γιατί προσπαθούν να τα 'χωρέσουν' όλα. Εδώ έχουμε: Offset body αλα Fender Jazzmaster - Jaguar, Scale αλα Fender 25,5", Headstock από Explorer, Μαγνήτες ότι να ναι - modern, Και το σύνολο να θέλει να μοιάσει σε PRS Vela, χωρίς όμως την ποιότητα PRS. Ας πούμε ότι ως εδώ όλα καλά, αυτό το pickguard οι άτιμοι πως το σκέφτηκαν? 2 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 37 λεπτά πριν, makam είπε Ας πούμε ότι ως εδώ όλα καλά, αυτό το pickguard οι άτιμοι πως το σκέφτηκαν? Μπορεί να ήταν φανατικοί των Batman ταινιών... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, Nekkon είπε Φίλε δεν παίζει, 30 χρόνια αντιγράφει η PRS την Gibson και τώρα πα να γίνει το αντίθετο Οι κιθάρες είναι reissue παλιότερης σειράς, το λέει στην περιγραφή της Gibson,που βγήκε πριν την ύπαρξη των PRS. https://guitargavel.com/blogs/news/gibson-victory-series Το παλιό τσαρούχι headstock ήταν πιο ενδιαφέρον. Το σαυρομπερστ εμένα μου θυμίζει dimebag Darell Περί ορεξεως.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, kardc είπε Οι κιθάρες είναι reissue παλιότερης σειράς, το λέει στην περιγραφή της Gibson,που βγήκε πριν την ύπαρξη των PRS. https://guitargavel.com/blogs/news/gibson-victory-series Το παλιό τσαρούχι headstock ήταν πιο ενδιαφέρον. Το σαυρομπερστ εμένα μου θυμίζει dimebag Darell Περί ορεξεως.. Για το τσαρούχι δεν ξέρω. Μάλλον προτιμώ το καινούριο. Αλλά το pickguard ήταν σίγουρα καλύτερο στην παλιά βερσιόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου OP Guru Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Την θυμάμαι την παλιά Victory. Είχε πάει άπατη, όπως θα πάει και αυτή, όπως και η Theodore... 1 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, makam είπε Την θυμάμαι την παλιά Victory. Είχε πάει άπατη, όπως θα πάει και αυτή, όπως και η Theodore... Και εδώ κολλάει το "μείνε σε αυτά που ξέρεις": LP, SG κλπ... Σαν να έβγαζε η Fender κάτι σαν "LP". 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση