Guru makam Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μα καλά, πόση ώρα τους πήρε να σχεδιάσουν αυτό το pickguard?? https://www.gibson.com/en-US/p/Electric-Guitar/Victory-Figured-Top/Iguana-Burst Επεξεργασμένο 10 Σεπτεμβρίου από makam 1 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πωπωωω είναι που είναι το σχέδιο στρεβλό καγκουροειδές, πήγανε και τη βάψανε σε αυτο το σαυροειδές burst και το κάνανε άλλη μια υπερπαραγωγή απο την Gibson. Κρίμα τα κελεμπέκια, τα μαόνια και οι έβενοι. Επεξεργασμένο 10 Σεπτεμβρίου από Shelter 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Μοιάζει με Jackson με στομωμένες ακμές και 1500 ευρώ ακριβότερη, δεν ξέρω σε ποιόν απευθύνεται, σε εμένα πάντως όχι 1 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Άγιος είπε Μοιάζει με Jackson με στομωμένες ακμές και 1500 ευρώ ακριβότερη, δεν ξέρω σε ποιόν απευθύνεται... Σε μένα... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, Άγιος είπε δεν ξέρω σε ποιόν απευθύνεται, Batman! 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, makam είπε Μα καλά, πόση ώρα τους πήρε να σχεδιάσουν αυτό το pickguard?? https://www.gibson.com/en-US/p/Electric-Guitar/Victory-Figured-Top/Iguana-Burst Θα μοσχοπουλήσει λαίμαι... Κλείνω μια μπας και δεν βρω αργότερα all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, marathon είπε Batman! Badman! 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Το σώμα από αυτό το κούτσουρο μου θυμίζει κάτι "strat" ECO δεκαετίες '70/80 πού ήταν στο... "περίπου" για να μην μας πάρει κάνας διάολος από τη Fender Που ήταν σαν να είχαν πάρει σασί... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Bγαίνει και σε πιο φθηνή έκδοση, 500$ κάτω https://www.gibson.com/en-US/p/Electric-Guitar/Victory/Dark-Green-Satin και τα άλλα 2 χρώματα της ακριβής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μωρε το σώμα πάει και έρχεται, αλλά αυτό το batman pickguard και πάνω απο όλα το σαυραburst είναι απλα Χίλιες φορες η "φτηνή" στο κυπαρισσί της. Επεξεργασμένο 10 Σεπτεμβρίου από odis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση