Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Στις 10/9/2024 στις 6:22 ΜΜ, PAL είπε Είναι το native "Space Insects" preset του Logic με το Drone Layer muted. Στις 10/9/2024 στις 6:39 ΜΜ, PAL είπε To preset ειναι ένα combo με 5 synth layers. To layer που δίνει την κίνηση έχει 2 note repeaters και εναν arpeggiator. Αυτά από τον PAL. Είναι ένας ήχος λοιπόν με arpeggiator, οπότε μια χαρά κατάλαβα. Και ξανά οπότε, ο Marathon ΔΕΝ παίζει τα ανεβοκατεβάσματα με το χέρι όπως λες (και όπως κάνεις στο βίντεο), αυτά γίνονται από τον arpeggiator. Αυτή η κίνηση μόνο με arpeggiator γίνεται (όπως αρχικά είχα υποθέσει, γράφοντας "ο συγκεκριμένος φαίνεται να έχει arpeggiator") ή με Sample & Hold wave στο LFO μπλα μπλα μπλα. Kαι έρχεσαι το καπάκι εσύ και γράφεiς "Sine η triangle lfo ειναι με χαμηλό rate και ρύθμιση στα decay και τα sustain lp κσι hp φίλτρων. Η επανάληψη των νοτων είναι το delay οπως έπαιζε με ρύθμιση περί του ενός όγδοου με χαμηλό feedback..." Cos, δεν είναι κακό να μην τα ξέρουμε όλα, άκου και κάναν παλαίουρα, άκου τον GURU και δεν θα χάσεις... Πάρε κι ένα Mg παρακάτω για να καταλάβεις ποιο είναι το θέμα. s3.mp4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Eγώ δεν παίρνω σαφή θέση στο ποιος έχει δίκιο. Ή μήπως όχι? 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αυτά από τον PAL. Είναι ένας ήχος λοιπόν με arpeggiator, οπότε μια χαρά κατάλαβα. Και ξανά οπότε, ο Marathon ΔΕΝ παίζει τα ανεβοκατεβάσματα με το χέρι όπως λες (και όπως κάνεις στο βίντεο), αυτά γίνονται από τον arpeggiator. Αυτή η κίνηση μόνο με arpeggiator γίνεται (όπως αρχικά είχα υποθέσει, γράφοντας "ο συγκεκριμένος φαίνεται να έχει arpeggiator") ή με Sample & Hold wave στο LFO μπλα μπλα μπλα. Kαι έρχεσαι το καπάκι εσύ και γράφεiς "Sine η triangle lfo ειναι με χαμηλό rate και ρύθμιση στα decay και τα sustain lp κσι hp φίλτρων. Η επανάληψη των νοτων είναι το delay οπως έπαιζε με ρύθμιση περί του ενός όγδοου με χαμηλό feedback..." Cos, δεν είναι κακό να μην τα ξέρουμε όλα, άκου και κάναν παλαίουρα, άκου τον GURU και δεν θα χάσεις... Πάρε κι ένα Mg παρακάτω για να καταλάβεις ποιο είναι το θέμα. s3.mp4 41.58 MB · 0 downloads Εντάξει ΟΚ, τα διάβασα όλα. Θα πει ο marathon πως το έπαιξε, θα με δικαιώσει και θα προχωρήσουμε. No hard feelings, PAL 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Eγώ δεν παίρνω σαφή θέση στο ποιος έχει δίκιο. Ή μήπως όχι? εντάξει,εγώ το έφτιαξα, το έβαλα και ο νοων νοείτω. Τώρα έχω προχωρήσει. Μιας και άνοιξα το synth παρόλα τα προβλήματά μου σήμερα, τώρα κόλλησα και κάθομαι και γράφω, να στε καλά παιδιά όλοι,ότι και να λέμε, διαφωνώντας ή συμφωνώντας. Σιγά. Η πώρωση μετράει. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Eγώ δεν παίρνω σαφή θέση στο ποιος έχει δίκιο. Ή μήπως όχι? Marina Waterfall 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Ανάδρομος Ερμής και αυτό το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, foxxx είπε Ανάδρομος Ερμής και αυτό το θέμα Εντάξει, αυτό είναι θέμα relevant. Και λάθος να κάμω, είναι ενδιαφέρον. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, foxxx είπε Ανάδρομος Ερμής και αυτό το θέμα Είχε πει κάτι γι αυτό ο Λεφάκης? Δεν τον διάβασα σήμερα... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Είχε πει κάτι γι αυτό ο Λεφάκης? Δεν τον διάβασα σήμερα... Και στο space insects να είναι που λέει ο PAL αν και δεν ακούμε τον ήχο, νομίζω δεν είναι το ηχητικό που έβαλε αν και μοιάζει πολύ, αν είναι το space insects θα τους ρίξουμε ΤΕΖΑ και ΤΕΖΑ τα INSECTS 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ έχω πέσει με τα μούτρα στο Hydrasynth και δίνω άσχημο πόνο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση