sultan of string Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου οι φωτογραφίες δεν είμαι σίγουρος.... Πολλές υπάρχουν έξω για ψαγμένους, όπως εσύ πχ, και να σου πω δεν είναι το καλύτερο να τις έχεις πχ gatefold σε μέγεθος 2 cd. Είδα μερικά unboxing, αλλά όταν το πιάσω στα χέρια μου θα σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, sultan of string είπε οι φωτογραφίες δεν είμαι σίγουρος.... Πολλές υπάρχουν έξω για ψαγμένους, όπως εσύ πχ, και να σου πω δεν είναι το καλύτερο να τις έχεις πχ gatefold σε μέγεθος 2 cd. Είδα μερικά unboxing, αλλά όταν το πιάσω στα χέρια μου θα σου πω Τις έχω όλες -και ακόμα περισσότερες- απ'ότι είδα. Και τα €70 πολλά είναι, μιλάμε για remastered δουλειά σε ένα γνωστό άλμπουμ. Αν μιλάγαμε για ένα νέο άλμπουμ με νέα μουσική τότε το συζητάγαμε. Ένα πενηντάρι ευρώ max το έδινα, παραπάνω δεν... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 20 minutes ago, Waterfall-K said: Τις έχω όλες -και ακόμα περισσότερες- απ'ότι είδα. Και τα €70 πολλά είναι, μιλάμε για remastered δουλειά σε ένα γνωστό άλμπουμ. Αν μιλάγαμε για ένα νέο άλμπουμ με νέα μουσική τότε το συζητάγαμε. Ένα πενηντάρι ευρώ max το έδινα, παραπάνω δεν... το λινκ που έβαλες λεει παραγωγή minos/emi. Αν είναι όντως έτσι και δεν είναι παραγωγή εξωτερικού...δύσκολα με βλέπω στο blue ray θα έχει συνεντευξη λέει, αλλά δεν ξέρω μηπως είναι καμιά χιλιοακουσμένη στο φβ ξαναζεσταμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 46 λεπτά πριν, sultan of string είπε στο blue ray θα έχει συνεντευξη λέει, αλλά δεν ξέρω μηπως είναι καμιά χιλιοακουσμένη στο φβ ξαναζεσταμένη Έχουμε δει αποσπάσματα από αυτή, υπάρχουν στο youtube διάφορα αποσπάσματα εδώ και χρόνια, ίσως και ολόκληρη η συνέντευξη. Vangelis plays songs of Aphrodite's Child at Discorama, 1972..mp4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2 minutes ago, Waterfall-K said: Έχουμε δει αποσπάσματα από αυτή, υπάρχουν στο youtube διάφορα αποσπάσματα εδώ και χρόνια, ίσως και ολόκληρη η συνέντευξη. Vangelis plays songs of Aphrodite's Child at Discorama, 1972..mp4 19.54 MB · 0 downloads αν είναι αυτή. Λέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε αν είναι αυτή. Λέμε... Αυτή είναι. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση