Προς το περιεχόμενο

Custom in ear monitors στην Ελλάδα;

giannis1dim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, δεν γνωρίζω καθόλου εάν υπάρχουν εταιρείες αξιόπιστες που να κατασκευάσουν ciems στην Ελλάδα.

Που μπορώ να πάω για monitors όπως 64 audio, jh, empire ears κλπ; Γνωρίζει κανείς; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα.

Στην πρώτη ερώτηση σου (αν το έθεσες σαν ερώτημα), μια εταιρεια που παιζει πολύ εδώ είναι η Soundz στη Λάρισα. 

Έχει συνεργάτες που πας και σου παιρνουν αποτυπώματα και μετά απο το site τους παραγγέλνεις ακριβώς αυτο που θες οσον αφορα το customization. 

Στην Αθήνα έχει 2 συνεργάτες που κανουν αποτυπώματα. Εναν στο Μαρούσι και έναν Αργυρούπολη αν θυμάμαι καλά. Φυσικα εχουν και demo units.

Επεξεργασμένο από Shelter

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! 

Καθώς ρώτησα και στις γνωστές εταιρείες, μου είπαν  να τους στείλω καλούπι του αυτιού (φαντάζομαι από κέντρο ακουστικών κλπ) και το φτιάχνουν αυτοί για να το στείλουν πίσω έτοιμο. Δεν ξέρω αν εισάγουν το μηχανισμό στο καλούπι ή αν το χρησιμοποιούν για να φτιάξουν εκ νέου όμοιο που να περιέχει τα ηλεκτρονικά μέσα και το χρώμα κλπ.

1 ώρα πριν, giannis1dim είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! 

Καθώς ρώτησα και στις γνωστές εταιρείες, μου είπαν  να τους στείλω καλούπι του αυτιού (φαντάζομαι από κέντρο ακουστικών κλπ) και το φτιάχνουν αυτοί για να το στείλουν πίσω έτοιμο. Δεν ξέρω αν εισάγουν το μηχανισμό στο καλούπι ή αν το χρησιμοποιούν για να φτιάξουν εκ νέου όμοιο που να περιέχει τα ηλεκτρονικά μέσα και το χρώμα κλπ.

Νομιζω το δεύτερο. Αλλά είναι πολύ σημαντικο να υπάρχει τελεια εφαρμογή όπως ακριβώς και στις ωτοασπιδες. Για φαντάσου να σου φύγει ακουστικό την ώρα που παίζεις σε μια σκοτεινή σκηνή... 

Επεξεργασμένο από Shelter

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου