Προς το περιεχόμενο

Yamaha Synth 50th Anniversary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 λεπτά πριν, Άγιος είπε

... πολλά λεφτά μπορούν να βγουν έτσι, υπάρχουν τρόποι

Εγώ σκέφτομαι να ανοίξω λογαριασμό στο only fans

• Like 1
  • Χαχα 1
  • Συμφωνώ 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Aν μου βρεις που κρατάνε δύο Montage Μ, μέσα. Ελλάδα ε? Μη με τραβάς στο εργοστάσιο παραγωγής στη Μαλαισία.

Ε, θες και το Μ. Πάμε να πάρουμε τα παλιά. Με ένα VST το λύνουμε το θέμα της AN-X

• Like 1

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Ε, θες και το Μ. Πάμε να πάρουμε τα παλιά. Με ένα VST το λύνουμε το θέμα της AN-X

To παλιό το είχα (MODX7) και το έδωσα, το Montage M είναι ο στόχος. Το MODX το πούλησα για να πάρω Montage M, όχι ξανά MODX.?

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

8 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

To παλιό το είχα (MODX7) και το έδωσα, το Montage M είναι ο στόχος. Το MODX το πούλησα για να πάρω Montage M, όχι ξανά MODX.?

Μα έτσι όπως στο λέω εγώ θα το πάρεις τσάμπα και θα σου μείνουν τα λεφτά του MODX και θα έχεις κάτι καλύτερο από το MODX, θα έχεις ότι είχε το ΜΟΝΤΑGE. Τις διαφορές. Και σαν audio interface είναι καλύτερο.

• Like 1

Μόλις τώρα, cos_dr είπε

...και θα σου μείνουν τα λεφτά του MODX...

Τα ποια??

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

...και θα έχεις κάτι καλύτερο από το MODX, θα έχεις ότι είχε το ΜΟΝΤΑGE. Τις διαφορές.

Οι διαφορές είναι μόνο στο hardware, και δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι διαφορές για να αγοράσω το ίδιο synth ξανά σε μεταλλική version. Αν αποφάσιζα τελικά να ξαναγοράσω original Montage, θα έπαιρνα το MODX+, όχι ένα μεταχειρισμένο original Montage. Δεν υπάρχει λόγος για τα επιπλέον λεφτά, τουλάχιστον όχι για τις ανάγκες μου. 

Αλλά μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, ο στόχος είναι το Montage M.✌️

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

Τα ποια??

Οι διαφορές είναι μόνο στο hardware, και δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι διαφορές για να αγοράσω το ίδιο synth ξανά σε μεταλλική version. Αν αποφάσιζα τελικά να ξαναγοράσω original Montage, θα έπαιρνα το MODX+, όχι ένα μεταχειρισμένο original Montage. Δεν υπάρχει λόγος για τα επιπλέον λεφτά, τουλάχιστον όχι για τις ανάγκες μου. 

Αλλά μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, ο στόχος είναι το Montage M.✌️

Μόνο τους ήχους τους εξτρά με τον συνδυασμό της AX-1 κερδίζεις και αν χωρίσαν τα elements  στο πάρτ από 8 σε 128, δεν πρόκειται να φτιάξεις element από 128 waveforms. ?

και επειδής δηλαδή βάλανε και 1325 waveforms (δηλαδή samples) παραπάνω.  Σιγά. ?

Πάμε να πάρουμε το MONTAGE τσαμπέ σου λεω.

image.thumb.jpeg.bff23a2a49a577209dda0e8d02cac638.jpeg

• Like 1

45 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Μόνο τους ήχους τους εξτρά με τον συνδυασμό της AX-1 κερδίζεις και αν χωρίσαν τα elements  στο πάρτ από 8 σε 128, δεν πρόκειται να φτιάξεις element από 128 waveforms. ?

Tα έχεις μπερδέψει λίγο.? Πάμε μια επανάληψη, να καταλάβουν κι αυτοί που μας διαβάζουν τι στον Μπέο συζητάμε. 

• Το βασικό συστατικό του ήχου της AWM2 sound engine των Montage M/Montage/MODX είναι το Element.

• Kάθε Element αποτελείται από ένα mono ή stereo Waveform.

• Κάθε waveform μπορεί να αποτελείται από 1 έως και 128 waves (samples).

• Τα Montage/MODX διαθέτουν 6,347 waveforms ενώ το Montage Μ 7,620 waveforms.

• Tα Montage Μ/Montage/MODX δουλεύουν μονίμως σε Performance Mode, δεν υπάρχει Patch Mode, δεν υπάρχουν patches με την έννοια που γνωρίζουμε σε όλα τα υπόλοιπα synths.

• Κάθε Performance (3,369 preset performances στο Montage M) μπορεί να αποτελείται από 1 έως 16 AWM2 (ή FM-X ή AN-X ή συνδυασμό των τριών) Parts.

• Στο Montage M κάθε AWM2 Part μπορεί να αποτελείται από 1 έως 128 Elements, ενώ στα Montage/MODX από 1 έως 8 Elements.

Αυτά τα ολίγα βασικά.

Τώρα, στο "δεν πρόκειται να φτιάξεις element από 128 waveforms" που έγραψες, και προφανώς εννοούσες να φτιάξω Part από 128 Elements, να σου πω πως Ναι, φυσικά και μπορώ να φτιάξω Part από 128 Elements. Το πως μπορούν να ακούγονται όλα αυτά τα elements το έχω γράψει 5-6 φορές, να ανατρέξεις στο αρχείο του ΝΟΙΖ για περισσότερες πληροφορίες.?

Ας μείνουμε στο θέμα (Yamaha Synth 50th Anniversary) τέλος πάντων, τα παραπάνω τα έχω γράψει άπειρες φορές (και κανείς δεν τα διαβάζει απ'ότι βλέπω?).

Επεξεργασμένο από Waterfall-K

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Tα έχεις μπερδέψει λίγο.? Πάμε μια επανάληψη, να καταλάβουν κι αυτοί που μας διαβάζουν τι στον Μπέο συζητάμε. 

• Το βασικό συστατικό του ήχου της AWM2 sound engine των Montage M/Montage/MODX είναι το Element.

• Kάθε Element αποτελείται από ένα mono ή stereo Waveform.

• Κάθε waveform μπορεί να αποτελείται από 1 έως και 128 waves (samples).

• Τα Montage/MODX διαθέτουν 6,347 waveforms ενώ το Montage Μ 7,620 waveforms.

• Tα Montage Μ/Montage/MODX δουλεύουν μονίμως σε Performance Mode, δεν υπάρχει Patch Mode, δεν υπάρχουν patches με την έννοια που γνωρίζουμε σε όλα τα υπόλοιπα synths.

• Κάθε Performance (3,369 preset performances στο Montage M) μπορεί να αποτελείται από 1 έως 16 AWM2 (ή FM-X ή AN-X ή συνδυασμό των τριών) Parts.

• Στο Montage M κάθε Part μπορεί να αποτελείται από 1 έως 128 Elements, ενώ στα Montage/MODX από 1 έως 8 Elements.

Αυτά τα ολίγα βασικά.

Τώρα, στο "δεν πρόκειται να φτιάξεις element από 128 waveforms" που έγραψες, και προφανώς εννοούσες να φτιάξω Part από 128 Elements, να σου πω πως Ναι, φυσικά και μπορώ να φτιάξω Part από 128 Elements. Το πως μπορούν να ακούγονται όλα αυτά τα elements το έχω γράψει 5-6 φορές, να ανατρέξεις στο αρχείο του ΝΟΙΖ για περισσότερες πληροφορίες.?

Ας μείνουμε στο θέμα (Yamaha Synth 50th Anniversary) τέλος πάντων, τα παραπάνω τα έχω γράψει άπειρες φορές (και κανείς δεν τα διαβάζει απ'ότι βλέπω?).

Στα έγραψα στο post στο άλλο θέμα τότε. Πάρε το ΜΟΝΤΑGE M.

1300 ευρώ παραπάνω, 1324 samples παραπάνω. 1 ευρώ το sample. ?

• Χαχα 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου