cos_dr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Μου ήρθε ειδοποίηση και μοιράζομαι την είδηση μαζί σας για ένα νεο VST που προσομοιώνει το θρυλικο CS80 από Softtube, διαθέσιμο στην Plugin Boutique στην προνομιακή τιμή των €102,30 https://www.pluginboutique.com/product/1-Instruments/4-Synth/13030-Model-77-Dual-Layer-Synth/?a_aid=619cf03f48725 Η παρουσίαση του sigalas 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου εχω ένα arturia και πολύ μου πέφτει ήδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε εχω ένα arturia και πολύ μου πέφτει ήδη... Και ο Softube και οι άλλοι που βγάζουν τέτοια τι να κάνουν? Να μη βγάλουν και αυτοί τίποτα? Κλέφτες να γίνουν? 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Από χίλιες μεριές τα παίρνει ο σύντροφος Dom... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, cos_dr said: Και ο Softube και οι άλλοι που βγάζουν τέτοια τι να κάνουν? Να μη βγάλουν και αυτοί τίποτα? Κλέφτες να γίνουν? Τωρα κατάλαβα ποιος ειναι ο softube. Με εχει γεμίσει μαιλ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Από χίλιες μεριές τα παίρνει ο σύντροφος Dom... Δεν ξέρω, τον πάω από παλιά, έχει ωραίο στυλ και είναι και καλός composer. Πολύ τον πάω. Εμ και εγώ με τόσο classical musical training και τόσο musical training γενικότερα άμα ασχολούμουν και δεν ήμουν τεμπέλης δημόσιος υπάλληλος, από παντού θα τα έπαιρνα. Έτσι πάνε αυτά. Έσυ με θεωρείς άσχετο Άλλοι με μουτζώνουν χρόνια που δε χωνόμουν Σιγάλας για πάντα 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση