Προς το περιεχόμενο

Νέο τραγούδι από τον Ροδανθό, κλασικά ροκ μέταλ με μπουζούκι και παραδοσιακά στοιχεία όπως πάντα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Ροδανθός είπε

Προφανώς γιατί ρεμπετικο ροκ είναι κάτι τετριμένο που ακούμε κάθε μέρα.....

Σιγουρα όχι και μπράβο για την προσπάθεια.Αλλά αν θέλετε αποτέλεσμα διαβάστε τους παραπάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 minutes ago, MGs said:

Σιγουρα όχι και μπράβο για την προσπάθεια.Αλλά αν θέλετε αποτέλεσμα διαβάστε τους παραπάνω.

Προφανώς και τους διαβάζω όπως βλέπεις. Κάθε άποψη διαβάζεται και λαμβάνεται υπόψη ανάλογα και προφανώς για να το δημοσιεύσω καταλαβαίνεις ότι μου αρέσει και ο ήχος της κιθάρας και των ντραμς και του μπάσου κλπ κλπ. Αν δεν μου άρεσε δεν θα το δημοσίευα έτσι. Άσε που σε άλλα κομμάτια δεν παίζω έτσι τσιμπιτά και με αυτόν τον ήχο. Θεώρησα ότι έτσι έπρεπε να το κάνω.....και ο Lars αφαίρεσε το μπάσο από έναν ολόκληρο δίσκο.....περί ορέξεως κολοκιθόπιτα. Απλά είναι σημαντικό να γνωρίζω τι σκέφτεται ο καθένας και όχι μόνο τι σκέφτομαι εγώ. 

Επεξεργασμένο από Ροδανθός
  • Like 1

7 hours ago, Ροδανθός said:

Προφανώς και τους διαβάζω όπως βλέπεις. Κάθε άποψη διαβάζεται και λαμβάνεται υπόψη ανάλογα και προφανώς για να το δημοσιεύσω καταλαβαίνεις ότι μου αρέσει και ο ήχος της κιθάρας και των ντραμς και του μπάσου κλπ κλπ. Αν δεν μου άρεσε δεν θα το δημοσίευα έτσι. Άσε που σε άλλα κομμάτια δεν παίζω έτσι τσιμπιτά και με αυτόν τον ήχο. Θεώρησα ότι έτσι έπρεπε να το κάνω.....και ο Lars αφαίρεσε το μπάσο από έναν ολόκληρο δίσκο.....περί ορέξεως κολοκιθόπιτα. Απλά είναι σημαντικό να γνωρίζω τι σκέφτεται ο καθένας και όχι μόνο τι σκέφτομαι εγώ. 

Δεν σου αρεσει.

Μετα απο 10 20 50 φορες που το ακουσες μεχρι να το κανεις export το συνηθισες. Ρωτα κανεναν στην πορεια να σου πει.

• Μπερδεύτηκα 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου