Προς το περιεχόμενο

Νέο τραγούδι από τον Ροδανθό, κλασικά ροκ μέταλ με μπουζούκι και παραδοσιακά στοιχεία όπως πάντα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελπίζω να σας αρέσει και θα ήθελα να δω τα σχόλιά σας. Τι ξέρω πολλοί δεν θα συμφωνείτε με το θέμα όμως για αυτό υπάρχει η μουσική και για να αγγίζει δύσκολα θέματα, όπως το θέμα της παραπληροφόρησης και της εκμετάλλευσης ανθρώπων από τσαρλατάνους. Παρεπιπτόντως η ηλεκτρική κιθάρα στο βίντεο έχει κατασκευαστεί από εμένα. ελπίζω να αρέσει.  

Επεξεργασμένο από Ροδανθός
  • Χαχα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Η ιδέα καλή. Ακολουθούν δύο σχόλια για την... εύρυθμο λειτουργία της ?

Α) Μικρότερα κομμάτια. Τα 9 φεύγα λεπτά κούρασαν. 

Β) Έναν καλύτερο ήχο στην ηλεκτρική κιθάρα. 

Αυτά από εμένα και συνέχισε την καλή δουλειά. ?

• Like 1
  • Συμφωνώ 1

all this has happened before and will happen again

13 minutes ago, Terry RoscoeBeck5 said:

Η ιδέα καλή. Ακολουθούν δύο σχόλια για την... εύρυθμο λειτουργία της ?

Α) Μικρότερα κομμάτια. Τα 9 φεύγα λεπτά κούρασαν. 

Β) Έναν καλύτερο ήχο στην ηλεκτρική κιθάρα. 

Αυτά από εμένα και συνέχισε την καλή δουλειά. ?

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια. Ξέρω ότι τα 9 λεπτά είναι πολύ, όμως πλέον δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο μέσο κασέτα, δίσκο CD και σκέφτηκα ότι χρειαζόταν τα 9 λεπτά για να ολοκληρώσω, εισαγωγή, σόλα, outro και να πω αυτά που ήθελα σε 3 κουπλε για ένα τόσο πολύπλοκο θέμα κλπ. Θα ήταν δύσκολο να αγγίξω ένα τέτοιο θέμα σε λίγα λεπτά....υπάρχουν τόσες παράμετροι κλπ. Όσον αφορά την κιθάρα, αυτός είναι ο ήχος που είχα στο μυαλό μου ότι ταιριάζει στο συγκεκριμένο στυλ με τα μπουζουκια και τον μπαγλαμά από πίσω να παίζουν σε παρόμοιες συχνότητες. Θεωρείς ότι υπάρχει κάποιο θέμα λάθους ηχογράφησης ή σήματος στην κιθάρα; 

Θα σας ενδίεφερε για support στους Oasis?

Υπάρχουν αρκετά κοινά,σε 9 λεπτά ολοκληρώνουν συναυλία,μαζί με τα προκαταρκτικά.

Ο ήχος της κιθάρας μοιάζει με κραυγή απέλπιδας προσπάθειας να δραπετεύσει το όργανο απο τα χέρια του μουσικού,να μπεί στην θήκη της και να κάνει ηλεκτροκόλληση στον μεντεσέ απο μέσα.

Δέν υπάρχει θέμα στην ρυπογράφηση η το σήμα.

Το σήμα της είναι ξεκάθαρο.

Εκπέμπει SOS προς κοντινούς ναυτιλομένους ηχολήπτες,να μπούνε σε βαρκούλες και  ψαρότρατες για να καταφτάσουν στο σημείο του ηχητικού ναυαγίου.

Απο τον βράχο που κάθομαι και παρατηρώ,μόλις πέρασε ο Npap με σκουφάκι και βατραχοπέδιλο σε ελεύθερο και το βράδυ ίσως να έχουμε νέα του.

Μπράβο για την θεματολογία,τον χαβαλέ που κάνετε,καλά να περνάτε!?

Τις μάσκες,καλού  κακού μήν τις βγάλετε,ξέρετε τώρα πως είναι τα μπερδέματα με την δημοσιότητα και τους παπαράτσι.

• Χαχα 2

1 hour ago, MGs said:

Θα σας ενδίεφερε για support στους Oasis?

Υπάρχουν αρκετά κοινά,σε 9 λεπτά ολοκληρώνουν συναυλία,μαζί με τα προκαταρκτικά.

Ο ήχος της κιθάρας μοιάζει με κραυγή απέλπιδας προσπάθειας να δραπετεύσει το όργανο απο τα χέρια του μουσικού,να μπεί στην θήκη της και να κάνει ηλεκτροκόλληση στον μεντεσέ απο μέσα.

Δέν υπάρχει θέμα στην ρυπογράφηση η το σήμα.

Το σήμα της είναι ξεκάθαρο.

Εκπέμπει SOS προς κοντινούς ναυτιλομένους ηχολήπτες,να μπούνε σε βαρκούλες και  ψαρότρατες για να καταφτάσουν στο σημείο του ηχητικού ναυαγίου.

Απο τον βράχο που κάθομαι και παρατηρώ,μόλις πέρασε ο Npap με σκουφάκι και βατραχοπέδιλο σε ελεύθερο και το βράδυ ίσως να έχουμε νέα του.

Μπράβο για την θεματολογία,τον χαβαλέ που κάνετε,καλά να περνάτε!?

Τις μάσκες,καλού  κακού μήν τις βγάλετε,ξέρετε τώρα πως είναι τα μπερδέματα με την δημοσιότητα και τους παπαράτσι.

Ευχαριστώ για την χλέβη και για την εμπεριστατωμένη .... ο θεός να την κάνει καλόπιστη κριτική. Οταν ξεκίνησα αυτό το πράγμα το 1990 ούτε youtube υπήρχε και μέχρι πριν από λίγα χρόνια όταν έβαζες σε όλο το διαδίκτυο ροκ μέταλ με μπουζούκι το μόνο που έβγαινε ήταν κοροιδευτικά βίντεο για να σπάει πλάκα ο καθένας, του στυλ το μεταλικο της ευδοκίας και να παίζει ο άλλος thunderstruck στο μπουζούκι. Φίλε μου εδώ και  30 χρόνια μέσα στην χλεύη δουλεύουμε τώρα θα πτοηθούμε; Όσον αφορά τις μάσκες είναι κατασκευασμένες από εμένα όπως και η κιθάρα.....τέχνη ονομάζεται σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε. Παρεπιπτόντως άκουσα και την κιθάρα και το παίξιμο σας στα δικά σας κομμάτια. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω, απλά ότι ταιριάζετε 1000 φορές πιο πολύ από εμένα για support στους Oasis, και ότι με εντυπωσίασε η τεχνική σας στο όργανο και η απίστευτη ικανότητα σας στην μουσική σύνθεση η καινοτομία σας και προφανώς η απίστευτη και ιδιοφυής συγγραφή στοίχων. Να περνάτε καλά και εσείς. Αυτά τα ολίγα.  

• Χαχα 1

• Moderator

Αυτός ο ήχος στα σόλα δεν περνάει. Ξύνει και δεν ακούγεται. Πρέπει να τον κάνεις πιο "στρογγυλό"

• Like 1

all this has happened before and will happen again

Υπάρχουν καλά στοιχεία στο κομμάτι (όχι όμως ο ήχος της κιθάρας). Αν ήταν 3' θα είχες αποσπάσει θετικά σχόλια, αλλά τα 9' χωρίς να υπάρχει αλλαγή - λύση για το αυτί, το κάνουν μη παρακολουθήσιμο.

• Like 1

InfluenSir!

3 ώρες πριν, Ροδανθός είπε

Ευχαριστώ για την χλέβη και για την εμπεριστατωμένη .... ο θεός να την κάνει καλόπιστη κριτική. Οταν ξεκίνησα αυτό το πράγμα το 1990 ούτε youtube υπήρχε και μέχρι πριν από λίγα χρόνια όταν έβαζες σε όλο το διαδίκτυο ροκ μέταλ με μπουζούκι το μόνο που έβγαινε ήταν κοροιδευτικά βίντεο για να σπάει πλάκα ο καθένας, του στυλ το μεταλικο της ευδοκίας και να παίζει ο άλλος thunderstruck στο μπουζούκι. Φίλε μου εδώ και  30 χρόνια μέσα στην χλεύη δουλεύουμε τώρα θα πτοηθούμε; Όσον αφορά τις μάσκες είναι κατασκευασμένες από εμένα όπως και η κιθάρα.....τέχνη ονομάζεται σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε. Παρεπιπτόντως άκουσα και την κιθάρα και το παίξιμο σας στα δικά σας κομμάτια. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω, απλά ότι ταιριάζετε 1000 φορές πιο πολύ από εμένα για support στους Oasis, και ότι με εντυπωσίασε η τεχνική σας στο όργανο και η απίστευτη ικανότητα σας στην μουσική σύνθεση η καινοτομία σας και προφανώς η απίστευτη και ιδιοφυής συγγραφή στοίχων. Να περνάτε καλά και εσείς. Αυτά τα ολίγα.  

Αυτά κάνω και χάνω τους Θαυμαστές μου έναν έναν.Ξέρω,το promotion δέν είναι το δυνατό μου σημείο,τι να πώ.

Θα ανεβάσω και εγώ σε λίγο ένα,τα γνωστά,στίχος με νόημα,θα ανεβοκατεβένω την ταστιέρα χωρίς να λέω ουσιαστικά τίποτα και τετριμένο οπως αυτά που ακούμε κάθε μέρα.Μπές να κράξεις ελεύθερα.

• Χαχα 1

3 minutes ago, MGs said:

Αυτά κάνω και χάνω τους Θαυμαστές μου έναν έναν.Ξέρω,το promotion δέν είναι το δυνατό μου σημείο,τι να πώ.

Θα ανεβάσω και εγώ σε λίγο ένα,τα γνωστά,στίχος με νόημα,θα ανεβοκατεβένω την ταστιέρα χωρίς να λέω ουσιαστικά τίποτα και τετριμένο οπως αυτά που ακούμε κάθε μέρα.Μπές να κράξεις ελεύθερα.

Προφανώς γιατί ρεμπετικο ροκ μεταλ είναι κάτι τετριμένο που ακούμε κάθε μέρα σε όλα τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις και όπου σταθείς και όπου βρεθείς. Εγώ δεν θα κράξω, θα κάνω δημιουργική κριτική αν χρειαστεί. Λέμε στον άλλον πως να γίνει καλύτερος.....και όχι να τον χλευάζουμε, ιδίως όταν μιλάμε για τέχνη και γούστο...περί ορέξεως κολοκιθόπιτα. Αυτή είναι η διαφορά μας φίλτατε. 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου