foxxx Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Moog πάρε, τώρα που είναι φτηνά.... τι να το κάνω με τόσο Arturia analog lab που έχω δεν μου χρειάζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, foxxx είπε τι να το κάνω με τόσο Arturia analog lab που έχω δεν μου χρειάζεται Πάρ'το, κράτα το 3-4 χρόνια ώσπου να σταματήσει η παραγωγή του, και πούλα το ακριβότερα απ'όσο το πήρες σε κάποιο fanboy. 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Ναι είναι μια λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, foxxx είπε τι να το κάνω με τόσο Arturia analog lab που έχω δεν μου χρειάζεται Αλλο χάσιμο από εκεί. Τόση αφθονία. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Moog 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Moog Εμείς θέλουμε το original, δεν μπορείς να πουλήσεις μούρη με soft ρέπλικες. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Εμείς θέλουμε το original, δεν μπορείς να πουλήσεις μούρη με soft ρέπλικες. Δεν με ενδιαφέρει η μούρη αλλα οι παραγωγές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, foxxx είπε Δεν με ενδιαφέρει η μούρη αλλα οι παραγωγές Άλλοι όμως ενδιαφέρονται για τη μούρη (τους), πως να το κάνουμε ωρέ κουμπάρε? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Δεν ήμαστε από αυτούς δεν θα γίνω ποτέ συλλέκτης και άπραγος για να τα εκθειάζω δεν με ενδιαφέρει ρε κουμπάρε είμαι υπεράνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Εμείς θέλουμε το original, δεν μπορείς να πουλήσεις μούρη με soft ρέπλικες. VID_20240929_000803.mp4 NATIVE INSTRUMENTS POWA!!! KOMPLETE KONTROL POWA!!! H NI είναι ο PUTIN των VST Τοσες χιλιάδες presets..... ..... Και χάθηκε μέσα στον κόσμο του KOMPLETE. Ηταν τόσο μεγάλος, τόσο ποιοτικός και ανεξάντλητος με όλες οι μηχανές σύνθεσης και όλα τα φυσικά όργανα και τα effects μαζί, που τον ρούφηξε μέσα και δεν μπορούσε πια να βγει. Έχασε φίλους, συγγενείς και λογική, χάθηκε μέσα στη μουσική του KOMPLETE Επεξεργασμένο 28 Σεπτεμβρίου από cos_dr 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση