foxxx Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Μια χαρά είσαι είναι τρομερή συλλογή τι να λέμε Μετανοείτε........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Εδώ είμαστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, foxxx είπε Εδώ είμαστε Eίσαι κορυφή!!! Kontakt 8, POWA!!!!! Και αυτό να είχα κάτω, μήπως μου το κάνει κανένας δώρο που είμαι καλό παιδί. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Θα το ήθελα 88αρι αλλά πάει πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, foxxx είπε Θα το ήθελα 88αρι αλλά πάει πολλα κανονικά και εγώ και ως πιανίστας τέτοιο πρέπει να το πάρω, ως 88άρι master keyboard, αλλά θέλω το 61 για να παίζω με σύνθ πλήκτρα γιατί είμαι και Ιορδάνης Rudess. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Πήρα πρόσφατα το NACHT μαζί με το VOID ECLIPSE και έχω κ@@@@&€ι άσχημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, foxxx είπε Πήρα πρόσφατα το NACHT μαζί με το VOID ECLIPSE και έχω κ@@@@&€ι άσχημα εεε μα , κάθε ήχος και μια έμπνευση, μετά πως να γυρίσω πίσω στα γουρκστέησο ? Ούτε μακριά ανάμνηση Από τότε που γεύτηκα το αίμα των VST ................................ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Κοιτα όλα χρειάζονται αλλά όχι σε workstation πιο synth φάση όπως πχ πήγα στο πιο πρόσφατο hardware synth ASM Hydrasynth το οποίο φτιάχνεις παπάδες πάνω του. Αν θα έπαιρνα που ίσως και να πάρω αλλά σε δεύτερο χρόνο θα είναι Roland fantom αλλά σειρά 0 μου φτάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, foxxx είπε Κοιτα όλα χρειάζονται αλλά όχι σε workstation πιο synth φάση όπως πχ πήγα στο πιο πρόσφατο hardware synth ASM Hydrasynth το οποίο φτιάχνεις παπάδες πάνω του. Αν θα έπαιρνα που ίσως και να πάρω αλλά σε δεύτερο χρόνο θα είναι Roland fantom αλλά σειρά 0 μου φτάνει Εκτός αν τρελαθώ και πάρω το Kontrole s88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, foxxx είπε Εκτός αν τρελαθώ και πάρω το Kontrole s88 Moog πάρε, τώρα που είναι φτηνά.... 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση