Προς το περιεχόμενο

NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE 15

cos_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

O Scott ποσα Montage ESP (VST) άνοιξε ταυτόχρονα? Χίλια? δε θυμάμαι?

Στις 128 instances το pc του άρχισε να τα παίζει. 

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Στις 128 instances το pc του άρχισε να τα παίζει. 

Θα τα έπαιζε και πιο γρήγορα αν έγραφε μια πολύπλοκη σύνθεση.

Με 20 είναι σαν να έχεις 20 Montage γυρω σου.

Θα πρέπει να τα ισοσταθμίσεις γιατί αν πας να τα ανοίξεις και να γράψεις έτσι τόσο πολλά είτε ταυτόχρονα είτε overdub θα βγουν από το overdrive οι κώνοι και τα twitter από τα ηχεία και θα σε σπάσουν στο ξύλο ?

Πολύ παλιά μέχρι να το καταλάβω αυτό, να καταλάβω το θέμα, πήγα να πάθω ζημιά, ακόμα παίρνω μέτρα με gain staging όταν δουλεύω με VST και είμαι γνωστός για τα όργιά μου μέχρι να αρχίσω τα αφαιρετικά γιατί άμα τα έχεις όλα μπροστά σου τόσο εύκολα διαθέσιμα σε πιάνει ΜΟΥΡΛΑ??

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Πολύ δυνατό το Komplete 15 πραγματικά όλο και καλύτερο, έχω έκδοση Ultimate και βλέποντας και το Kontakt 8 έβαλα πλώρη για update σε Komplete 15 Collector's Edition δαγκωτό ?

Επεξεργασμένο από foxxx
  • Like 1

3 λεπτά πριν, foxxx είπε

Πολύ δυνατό το Komplete 15 πραγματικά όλο και καλύτερο, έχω έκδοση Ultimate και βλέποντας και το Kontakt 8 έβαλα πλώρη για update σε Komplete 15 Collector's Edition δαγκωτό ?

Πόσο θα σου πάει η αναβάθμιση είπαμε?

1 λεπτό πριν, foxxx είπε

499 τσούζει αλλά αξίζει 

ε, είναι που είμαστε στιμωγμένοι αλλά συμφωνώ προσωπικα ότι αξίζει. Αν και πιάνει και αρκετά cinematic μουσική αλλά η μοντέρνα ηλεκτρονική μουσική θεωρώ πως έχει αρκετά cinematic στοιχεία.

• Like 1

βγήκε και ένας με πιο αναλυτικό βίντεο για να βοηθήσει πως να σκάσουμε τα λεφτά μας καλύτερα. ?

έχει πάντως ενδιαφέροντα θα έλεγα νέα όργανα και patches.

Πόσο θα ήθελα να έχω το καινούριο ΚΚ και το ultimate με μόλις περίπου  € 1.934. Τι σύμπτωση. Σχεδόν η διαφορά που πληρώνω στο σούπερ μάρκετ σε μισό χρόνο με τις συνεχόμενες ανατιμήσεις?

• Χαχα 1

5 ώρες πριν, foxxx είπε

Άσε έχω τρελαθεί με αυτό ??

Και εγώ έχω τρελαθεί αλλά τουλάχιστο έχω τα παλαιότερα και πολλά από τα καλύτερα.

Έχω 12.000 patches για παρηγοριά, φτάσαμε την έκδοση 3.3.3 στο KOMPLETE KONTROL που πετάει.

KOMPLETEKONTROL2.thumb.jpg.639d371d6c2f2db6d2e77d18487a13a3.jpg

Και αυτά είναι τα preset patches ως γνωστόν του software

Το κάθε ένα όργανο και effect έχει ξεχωριστά δικά του.

Μιλαμε για δεκάδες χιλιάδες patches που μου μπορείς να φτιάξεις άπειρα performances με όσα parts θέλεις, Ένα performance με 50 parts και το κάθε part με εκατοντάδες διαφορετικά synths με όλες τις υπάρχουσες tone generators.

Και να μην έχω τα τελευταία νέα instruments που βέβαια είναι εξαιρετικά, έχω τόσο υλικό να κρατάω απασχολημένο τον εαυτό μου και να παίζω για όλα τα είδη μουσικής με απίστευτη ποιότητα ήχου, μέχρι τη δευτέρα παρουσία.

Κάποια στιγμή θα τσιμπήσω και το KONTROL hardware , ολο και κάποιος θα το σκοτώσει, γιατί φούσκα είναι και θα περάσει το θέμα των τιμών. Θα σκάσει

• Συμφωνώ 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου