Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 41 λεπτά πριν, Shelter είπε Σπαλιάρας > cps_dr > Τατσοπουλος Ποιος είναι αυτός ο κανάγιας ο cps_dr που ανταγωνίζεται τον Κωστάκη μας; 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 52 minutes ago, gkourmoul1 said: Έχεις πάνω από μια γυναίκες?? 40 χρονια γαμου συν 5 προσθετης εμπειριας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ποιος είναι αυτός ο κανάγιας ο cps_dr που ανταγωνίζεται τον Κωστάκη μας; Είναι το nick που χρησιμοποιεί στο 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Shelter είπε Σπαλιάρας > cps_dr > Τατσοπουλος Εντάξει, που λέει ο λόγος. Δεν πρέπει να έχω περάσει τις τρεις χιλιάδες πεντακόσια σαράντα οκτώ. Βάλε και αυτές που έχω πάει με τη χούφτα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Εγω εχω πάει με τρεις χιλιάδες εξακόσιες εβδομήντα τέσσερεις. Improvise this! Δεν ήξερα ότι ο μπασίστας των Kiss είναι μέλος του φόρουμ. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Στις 1/9/2024 στις 11:15 ΜΜ, gkourmoul1 είπε att.WzYhnZARJkFaUyhbi_tIkyNSRXk6xIZhsBtHkCbyMBo.mp4 14.94 MB · 4 downloads Σορρυ, in C minor εννοούσα … Η φρασεολογία μου άρεσε πιο πολύ απ' τον ήχο. Ξέρεις τι είναι αυτό που δεν μ'αρέσει στον ήχο σου. Κάτι περίεργες pinched ψηλές. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, Nestoras είπε Κάτι περίεργες pinched ψηλές. έχουν αυτό το χαρακτηριστικό οι μαγνήτες, κατι που έχω τονίσει και εγώ με τις ρυθμίσεις που έκανα. Πολύ λαμπερός ήχος, ίσως παραπάνω αποσο πρέπει, αλλά μου αρέσει. Τουλάχιστον έχω ξεφύγει από το ένρινο του παρελθόντος… 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μάλιστα... μάλιστα... Μάλιστα... μάλιστα... Για την κόκκινη strat μιλάμε ή έκανες καμία έκπληξη; Κατσε να ρθει και θα σου πω 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Πάντως η κιθάρα ναι μεν έχει υπέροχο χρώμα, αλλά δύσκολο. Τι εννοώ. Όσοι με έχουν φιλενάδο στο fb ή στο insta, προφανώς έχουν αντιληφθεί ότι μου την έδωσε και τρέχω ένα φωτογραφικό project . Βγαίνω φωτογραφίες με τις κιθάρες μου, και προσπαθώ να έχουν ως κοσνσεπτ, τί μου βγάζει η κάθε μία στυλιστικά. Όχι μόνο στο ντύσιμο αυτό καθ " αυτό, αλλά και στο παίξιμο/ ύφος μουσικό ,παίξιμο που προφανώς θα ήθελε το ανάλογο ντύσιμο (το αυγό του Κολόμβου ένα πράμα ). Ε το νέο αυτό αποκτημα του Γιώργου, όντως θα με δυσκολεύε (επειδή αναφέρθηκαν και τα φαντεζί χρώματα ). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, LK είπε Όσοι με έχουν φιλενάδο στο fb ή στο insta, προφανώς έχουν αντιληφθεί ότι μου την έδωσε και τρέχω ένα φωτογραφικό project . Φοβερή η σημερινή φωτο που ανεβασες. Έριξες πολυ προετοιμασία και είχε τους σωστούς χρωματισμούς/φίλτρα για το concept. 10 λεπτά πριν, LK είπε Ε το νέο αυτό αποκτημα του Γιώργου, όντως θα με δυσκολεύε (επειδή αναφέρθηκαν και τα φαντεζί χρώματα ). Φωτό από το δωμάτιο που ήμουν στις διακοπές, την πρώτη μερα που την πήρα. Φαίνεται πιο καθαρά το χρώμα. Λάκη, σε φαντάζομαι με τη κιθάρα αυτή και χρυσό λαμέ κουστούμι... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση