Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, sultan of string είπε Εχει καταντήσει σκανδαλο. Ντρεπομαστε να πουμε οτι έχουμε 22 κιθαρες Corrected 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Απολαυστικός όπως πάντα!! 1 i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, sultan of string είπε Εχει καταντήσει σκανδαλο. Ντρεπομαστε να πουμε οτι έχουμε 2 κιθαρες 20 κιθάρες ο καθένας... Να βάλουν μου φαίνεται από τις 2 και πάνω, τέλος επιτήδευματος. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Εγώ έχω 20 αλλά στη γυναίκα δηλώνω περί τις 10-12. Ξέρω ότι βαριέται να κάθεται να τις μετρήσει όλες. Σαν το δημόσιο ένα πράμα… 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 18 minutes ago, gkourmoul1 said: Ξέρω ότι βαριέται να κάθεται να τις μετρήσει όλες. Σαν το δημόσιο ένα πράμα… Νομίζεις.... Οι γυναίκες ειναι πιο εξυπνες απο μας. Στο κατω κατω εχω μεγαλυτερη εμπειρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε Νομίζεις.... Οι γυναίκες ειναι πιο εξυπνες απο μας. Στο κατω κατω εχω μεγαλυτερη εμπειρία Έχεις πάνω από μια γυναίκες?? 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε Νομίζεις.... Οι γυναίκες ειναι πιο εξυπνες απο μας. Στο κατω κατω εχω μεγαλυτερη εμπειρία Καμία γυναίκα δεν είναι πιο έξυπνη από εμένα Έξυπνες όσο εγώ δέχομαι ότι υπάρχουν σίγουρα. Πιο πλούσιες ναι. Πθο έξυπνες, όχι. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Έχεις πάνω από μια γυναίκες?? Εγω εχω πάει με τρεις χιλιάδες εξακόσιες εβδομήντα τέσσερεις. Improvise this! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, cos_dr είπε 20 κιθάρες ο καθένας... Να βάλουν μου φαίνεται από τις 2 και πάνω, τέλος επιτήδευματος κατοχής. Εσύ μου φαίνεται ότι θα έκανες λαμπρή καριέρα στο ΥΠΕΘΟ - αφού πρώτα δεχθείς λίγες βελτιώσεις φυσικά. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Εγω εχω πάει με τρεις χιλιάδες εξακόσιες εβδομήντα τέσσερεις. Improvise this! Σπαλιάρας > cos_dr > Τατσοπουλος Επεξεργασμένο 3 Σεπτεμβρίου από Shelter 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση