panz Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 ¨Οποιος το 'χει, help λιγο να ρωτησω 2 πραγματάκια που θέλω, έχω φάει ένα ψιλοπακέτο, thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sepsis Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 ρώτα εσύ μπορεί να ξέρουν και οι υπόλοιποι http://www.hsouris.eu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Έχω παίξει με την κιθάρα μου σε ένα μαγαζί για κανένα 20λεπτο.(μη ρωτάτε πως το κατάφερα :lol: )Ίσως μπορώ να βοηθήσω :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Το έχω βάλει με ενα rocktron xpression καπακι σε μια audigy2 και απο γκαζια τιποτα. Με καμια εξομοιωση καμπίνας (guitar rig 2) θα σωθώ? Τελικος>καμπινα>mic δεν βολεύει ουτε και οικονομικα για την ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Το έχω βάλει με ενα rocktron xpression καπακι σε μια audigy2 και απο γκαζια τιποτα. Με καμια εξομοιωση καμπίνας (guitar rig 2) θα σωθώ? Τελικος>καμπινα>mic δεν βολεύει ουτε και οικονομικα για την ωρα signal chain??? apo pou to esteiles sto rocktron xpression ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 guitar>wah>preamp in>fxsend/return L+R>line outpout R (mono)από preamp> και στh Mic είσοδο της aydigy (σε Line ακουγεται το ενα ηχειο). Δεν ξέρω αν τα έχω βάλει σωστά... πέρα από αυτό γενικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για distortion της προκοπής...πείτε καμια ιδέα οι ποιο έμπειροι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 ...και οκ, δεν περιμένω να βγει από το πουθενά κιθαριά a la dime/deicide και ξέρω γω... απλά καταλαβαίνω όταν παίζω ότι δεν "ανταποκρίνεται" σε ψεύτικες αρμονικές π.χ. Και δεν θέλω να μείνω με τρανζιστορ ενισχυτη και πεταλακια της boss. θελω ενα xtizo ηχο σιγα σιγα με οσο ποιο ευκολο plug n play.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Εχει και ενα 2 x 1,5 watts solid state power amp για practice με ακουστικα/hifi/καμπινα και πάλι δεν κλάνει μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sepsis Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 αυτό το αydigy είναι κάτι στον υπολογιστή?!?! Αν ναι, τότε μάλλον κάπου εκεί είναι το θέμα.. Το'χεις δοκιμάσει με καμπίνα? http://www.hsouris.eu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2007 h karta hxou einai mia soundblaster tpt fobero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση