Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, RockaRolla είπε [πάει μια 10ετία, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται στα σημερινά σχολεία]. Μαζεύω αυτά που πετάνε 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisB Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, RockaRolla said: [πάει μια 10ετία, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται στα σημερινά σχολεία]. Επειδή τυχαίνει να έχω εκ των έσω εικόνα για τα σχολεία, πριν μια δεκαετία όντως υπήρχε τρελή ανάγκη, τώρα όχι τόσο. Και τώρα θα ήταν ευπρόσδεκτη μια δωρεά αλλά αν μιλάμε για 2-3 PCs και όχι μια σειρά από κάπως πιο ομοιόμορφα και πιο σύγχρονα μηχανήματα, τότε μάλλον περισσότερο τόπο θα έπιαναν σε κάποιο σχολείο σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό στην επαρχία κλπ, αν υπάρχει κάποια άκρη εκεί. Μπράβο σε κάθε περίπτωση για την πολύ ωραία σκέψη. Επεξεργασμένο 29 Αυγούστου από TakisB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου Πάντως πριν καμια 3 εβδομάδες.....βρήκα 2 pc , με όλα πάνω....floppy, σκληρους, ram , optical drives, καλώδια, τροφοδοτικά....και όχι μόνο ΔΕΝ τα πήρα, ούτε καν μπήκα στον κόπο να τους λύσω και να πάρω τα components 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου Guru Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου Αυτό με τα σχολεία είναι πολύ καλή λύση, γιατί πάντα υπάρχει ανάγκη. Μπορείς να επικοινωνήσεις και με συλλόγους γονέων, κατά πάσα πιθανότητα τα μηχανήματα του σχολείου θα είναι πιο παλιά. Εμένα 15 χρόνια που δούλευα σε συλλόγους γονέων Δημοτικού εκεί πήγαιναν τα παλιά κομπιούτερ μου. 1 YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, LK είπε Πάντως πριν καμια 3 εβδομάδες.....βρήκα 2 pc , με όλα πάνω....floppy, σκληρους, ram , optical drives, καλώδια, τροφοδοτικά....και όχι μόνο ΔΕΝ τα πήρα, ούτε καν μπήκα στον κόπο να τους λύσω και να πάρω τα components Τρελή ανατροπή... Πώς και έτσι; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τρελή ανατροπή... Πώς και έτσι; Περνάω την statocaster περίοδο μου. Μόνο strat μαζεύω 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 43 λεπτά πριν, LK είπε Πάντως πριν καμια 3 εβδομάδες.....βρήκα 2 pc , με όλα πάνω....floppy, σκληρους, ram , optical drives, καλώδια, τροφοδοτικά....και όχι μόνο ΔΕΝ τα πήρα, ούτε καν μπήκα στον κόπο να τους λύσω και να πάρω τα components Μήπως έχεις και πυρετό? 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση