chkontog Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια ακουστικά για μίξη μέχρι 150-200 ευρώ. Είχα βρεί αυτά, αλλα δεν ξέρω αν κάνουν για μίξη. Επεξεργασμένο 28 Αυγούστου από chkontog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου Στις 28/8/2024 στις 8:16 ΠΜ, chkontog είπε Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια ακουστικά για μίξη μέχρι 150-200 ευρώ. Είχα βρεί αυτά, αλλα δεν ξέρω αν κάνουν για μίξη. Είναι στις προδιαγραφές τους η μίξη. Είμαι φίλος με την Sennheiser, δηλαδή συμπαθώ τη μάρκα και τα προϊόντα της. Η επιλογή ακριβότερων για να έχει λογική πρέπει ο χρήστης να έχει αντίστοιχο επίπεδο στη μίξη και την παραγωγή μουσικής. Δεν ξέρω το επίπεδό σου, αλλά αν θέλεις για casual mixing - DJing καλό είναι να πάρεις αυτά τα sennheiser να δοκιμάσεις. Τα ακουστικά και τα ηχεία τα μαθαίνεις με τον καιρό και με την εμπειρία μπορείς να κάνεις δουλειά με κάποια που έχουν τουλάχιστο τις προδιαγραφές από τον κατασκευαστή. Πιστεύω πως θα είναι καλά να τα πάρεις και θα σε βολέψουν. Εγώ, αν ήθελα να μιξάρω με earbuds θα τα έπαιρνα. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chkontog Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, cos_dr είπε Είναι στις προδιαγραφές τους η μίξη. Είμαι φίλος με την Sennheiser, δηλαδή συμπαθώ τη μάρκα και τα προϊόντα της. Η επιλογή ακριβότερων για να έχει λογική πρέπει ο χρήστης να έχει αντίστοιχο επίπεδο στη μίξη και την παραγωγή μουσικής. Δεν ξέρω το επίπεδό σου, αλλά αν θέλεις για casual mixing - DJing καλό είναι να πάρεις αυτά τα sennheiser να δοκιμάσεις. Τα ακουστικά και τα ηχεία τα μαθαίνεις με τον καιρό και με την εμπειρία μπορείς να κάνεις δουλειά με κάποια που έχουν τουλάχιστο τις προδιαγραφές από τον κατασκευαστή. Πιστεύω πως θα είναι καλά να τα πάρεις και θα σε βολέψουν. Εγώ, αν ήθελα να μιξάρω με earbuds θα τα έπαιρνα. Δεν μπορώ να μιξάρω με τα ηχεία επειδή εδώ η πολυκατοικία έχει "χάρτινους" τοίχους, και έχω μάθει να φοράω μόνο ακουστικά. Επεξεργασμένο 29 Αυγούστου από chkontog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση