dimicupo Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Ελεος ρε Κωστή.....μπορεί να είμαι ασόβαρος αλλά ποτέ κακοπροαίρετος.... :cry: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 αντε να δουμε... θα οργανωθει κατι τετοιο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 οχι, απλά κι εγώ διαβάζοντάς το ποστ μου, μου φάνηκε οτι ακούγεται κάπως, Ειναι που μιλούσα ταυτόχρονα με δύο φίλες στο msn , την ώρα που το έγραφα. Ολοι να παίξουμε, για το noiz, και ο μαγαζάτορας να τρίβει για δυο μήνες τα χέρια του μαζί με ένα σαρδόνειο χαμόγελο, απο ευχαρίστηση, Κοιτα, εκτός το οτι παίξαμε όσα παιδιά τα καταφέραμε στο προηγούμενο, το πιο σημαντικό , είναι οτι είχαμε απο κάτω μας ο ένας τον άλλο και ήταν ρε παιδί μου κάπως. Ο ένας να φτιάξει την βάση του άλλου, τα μικρόφωνα, πειράγματα, γέλια, δηλαδή περαν του κόσμου, παίξαμε μεταξύ μας και τους δύο ρόλους , και κοινό και καλλιτέχνες. στο καπάκι. Να σας πω κάτι. Σιγουρα θα οργανωθεί, ο θεός yameth έχει ακούσει και μπορεί και να το μεθοδευει ήδη, αλλά αυτά τα πράγματα σίγουρα θέλουν οργάνωση, και επειδή την άλλη φορά απο ότι θυμάμαι όλα πήγαν καλά, και προγραμματισμένα, θα πρέπει να έχουμε υπομονή Καλύτερα να αργεί κατι λίγο και να γίνει καλό , παρά προκειμένου να γίνει βιαστικά, να πέσουμε σε λάθη και να ταλαιπωρηθούμε. Υπομονή, νέοι είμαστε ακόμα!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Ωραία. Αντε αρχηγοί καντε τα κουμάντα σας For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
melodos Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Θα γίνει τελικά? Αν ναί, σάς παρακαλώ μιάς και είναι ηχοκεντρικό αυτό το forum να γίνει σε έναν χώρο που να είναι ηχητικά άρτιος :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
budgieclub Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2007 ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΤΟ BUDGIE EINAI ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ HAPPENINGS ΠOY ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ KANΟΥΜΕ KAI TA ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ JAM!!! AN ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΜΑΙL [email protected] udgie Club - Το rock δίπλα στην πόλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2007 Ντελάλης κανονικός δηλαδή... Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
budgieclub Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2007 KOITA LOST EMEIΣ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!!! ΞΕΡΕΙΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑ JAM ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΟΥ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΑ ΧΛΜ! udgie Club - Το rock δίπλα στην πόλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2007 κανένα πρόβλημα. Απλά επειδή γράφεις με κεφαλαία (το οποίο στη "γλώσσα" του internet μεταφράζεται σε ΦΩΝΕΣ) κι έβγαλες ανακοίνωση, μου έκανε κάτι σε ντουντούκα της πλατείας. Καλοπροαίρετα πάντα... ;) Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
budgieclub Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2007 ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕRΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ! ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΞΥΠΝΙΟΥΣ!!! udgie Club - Το rock δίπλα στην πόλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση