The_Rover Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 .....Φυσικά...μιλάμε για....noizstock!!! Αμα ο καθένας έχει τρείς-τέσσερις ωρίτσες ρεπερτόριο :D :D πάντως σαν ιδέα είναι πολύ καλή... αλλα και πολλά groups απο δω μέσα αποτελούνται απο μικρότερης ηλικίας άτομα, με αυτά τι γίνεται? learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 ....Μη σ'ανησυχεί καθόλου αυτό! Στην είσοδο αριστερά θα έχει καβάτζα με ψεύτικα μούσια,περδούκες,γυαλιά αντίγραφο του ΙΚΑ, κ.ά.... :lol: :lol: :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Γιατί ρε 'σείς...? θέλουμε και εμείς τα νεαρά ταλέντα ευκαιρίες!!! learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 ...είπε κανείς όχι ??? 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mixlad41 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Καλα τρομερή ιδέα!Και γ@μω τις διοργανώσεις θα είναι!!! :D Εχω και εγω μια μπαντα, αλλά είμαι απο επαρχία (Nαύπλιο), να ερθω;Αλλα και με αυτούς που είναι πολύ μακρια από Αθήνα τι θα γίνει;Εγώ λέω να το πούμε NOIZWAVE!!!Και αμα γίνει θα είναι και μια ευκαιρία αναδειξης τον ανερχόμενων συγκροτημάτων!Ασε που θα το γράψουν όλα τα μουσικοπεριοδικά, γιατί ενδέχεται να είναι μια απο τις μεγαλύτερες συναθροίσεις ανερχόμενων σχημάτων, Long Live Noiz!!! :D :D 8O Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Καλα τρομερή ιδέα!Και γ@μω τις διοργανώσεις θα είναι!!! :D Εχω και εγω μια μπαντα' date=' αλλά είμαι απο επαρχία (Nαύπλιο), να ερθω;Αλλα και με αυτούς που είναι πολύ μακρια από Αθήνα τι θα γίνει;Εγώ λέω να το πούμε NOIZWAVE!!!Και αμα γίνει θα είναι και μια ευκαιρία αναδειξης τον ανερχόμενων συγκροτημάτων!Ασε που θα το γράψουν όλα τα μουσικοπεριοδικά, γιατί ενδέχεται να είναι μια απο τις μεγαλύτερες συναθροίσεις ανερχόμενων σχημάτων, Long Live Noiz!!! :D :D 8O[/quote'] ok φίλε μου βαθιές αναπνοές είπε ο γιατρός ηρέμησε και όλα θα γίνουν :wink: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 ok φίλε μου βαθιές αναπνοές είπε ο γιατρός ηρέμησε και όλα θα γίνουν :D :D :D :D learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Το προηγούμενο ήταν πολύ καλή φάση, εμείς το φχαριστηθήκαμε. Ισως να κλείσει το noiz ενα μαγαζί, για κανα δυο μήνες, και να παίξουμε βραδυές , οι nice price παιζουν τσάμπα, μονο για τα ποτά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Αντε να σας απολαύσουμε live...καλή φάση Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 εννοούσα ολα τα γκρούπ έτσι, μην παρεξηγηθεί το πόστ , ξερω εγώ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση