Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 8 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Θέλω να γίνω... Oasis να μου κουβαλάνε τις κιθάρες (τα μπάσα) στο στούντιο λαίμαι... Άρχισαν τις πρόβες και η θήκη με την Epi πιθανώς να είναι η Union Jack "σκάφη". Και αυτή η μπούρδα η Mercedes δική τους είναι, ή τυχαία μπήκε στη φώτο; 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, LK είπε Και αυτή η μπούρδα η Mercedes δική τους είναι, ή τυχαία μπήκε στη φώτο; σΙΓα μην ειναι του Noel αφτι ι μπουρδα https://www.hagerty.co.uk/articles/classic-car-reviews/rock-n-roll-star-driving-noel-gallaghers-most-expensive-mistake-jaguar-mkii-drophead/ (btw o NoeL δεν κσεΡΕι να οδηΓαει οποτε την εχει για να την κοιΤαει...οπως εσυ ενα πραμα...) Επεξεργασμένο 30 Αυγούστου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε σΙΓα μην ειναι του Noel αφτι ι μπουρδα https://www.hagerty.co.uk/articles/classic-car-reviews/rock-n-roll-star-driving-noel-gallaghers-most-expensive-mistake-jaguar-mkii-drophead/ (btw o NoeL δεν κσεΡΕι να οδηΓαει οποτε την εχει για να την κοιΤαει...οπως εσυ ενα πραμα...) Έχουμε πολλά κοινά τελικά. Έχω και εγώ 335 επιφον επίσης Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Φήμες λένε πώς αν πάει η φάση καλά θα βάλουν και την Ελλάδα στο πρόγραμμα. Ήδη κυκλοφορούν προσχέδια της αφίσας: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, LK είπε Έχουμε πολλά κοινά τελικά. Έχω και εγώ 335 επιφον επίσης εχεις και με αλλους που δεν κΣερουν/ηξεραν να οδηγανε αλλα ειχανε αμαΚσαρες π.χ. Charlie Watts, Keith Richards, John Entwistle, John Lennon,Robbie Williams....ειναι ατελειωτη η λιστα ,ο κυριος λογος ειναι αυτος που λεει ο ΚΗΘ: "ημανε ενα παμφτωχο αγορι εργατικης οικογενειας και δεν εμαθα να οδηγαω, στα 19 μου εγινα εκατομμυριουχος και πηρα ενα σωφερ και μια Bentley γιατι δεν ειχα πλεον χρονο να μαθω...μετα συνηθισα την πολυτελεια του σωφερ και που να αλλαζεις τωρα συνηΘΓιες....καπου πρεπει αλλωστε να ξοδεΠσο και τα λεφτα μου"... Επεξεργασμένο 30 Αυγούστου από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Superfunk είπε εχεις και με αλλους που δεν κΣερουν/ηξεραν να οδηγανε αλλα ειχανε αμαΚσαρες π.χ. Charlie Watts, Keith Richards, John Entwistle, John Lennon,Robbie Williams....ειναι ατελειωτη η λιστα ,ο κυριος λογος ειναι αυτος που λεει ο ΚΗΘ: "ημανε ενα παμφτωχο αγορι εργατικης οικογενειας και δεν εμαθα να οδηγαω, στα 19 μου εγινα εκατομμυριουχος και πηρα ενα σωφερ και μια Bentley γιατι δεν ειχα πλεον χρονο να μαθω...μετα συνηθισα την πολυτελεια του σωφερ και που να αλλαζεις τωρα συνηΘΓιες....καπου πρεπει αλλωστε να ξοδεΠσο και τα λεφτα μου"... Φήμες λένε ότι ο Keith οδηγεί (τεχνικά) αλλά ήταν και ειναι δημόσιος κίνδυνος και έχει στείλει για παλιοσίδερα καμια 10αρια Rolls Royce. Αντίθετα με τον Brian Johnson που είναι τιμόνι γερό και έχει ωραία συλλογή απο σοβαρά αυτοκίνητα. Επεξεργασμένο 30 Αυγούστου από Shelter 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Oasis – Llego Para Quedarse (1988, Vinyl) - Discogs Αυτο θα ηταν είδηση για reunion... Επεξεργασμένο 30 Αυγούστου από Shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, Shelter είπε Oasis – Llego Para Quedarse (1988, Vinyl) - Discogs Καλα αΦτοσ που εχει κανει την παραγωγη και ειδικα την μιΚση πρεπει να ειναι ο καλυτερος πελατης του τοπικου καρτελ.... 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Superfunk είπε Καλα αΦτοσ που εχει κανει την παραγωγη και ειδικα την μιΚση πρεπει να ειναι ο καλυτερος πελατης του τοπικου καρτελ.... Greg Garcia (2) | Discogs O Τύπος ή χρησιμοποίησε ψευδωνυμο ή δεν εχει φωτογραφηθει ποτέ... Ούτε ταυτοτητα δεν πρεπει να εχει. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Superfunk είπε Καλα αΦτοσ που εχει κανει την παραγωγη και ειδικα την μιΚση πρεπει να ειναι ο καλυτερος πελατης του τοπικου καρτελ.... Δδδισκαρα.... 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση