trolley Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον βίντεο για τις αντιλήψεις και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε η Κάτια. Το ξέρω ότι οι πιο πολλοί δεν την συμπαθείτε, αλλά τι να κάνουμε; 4 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, trolley είπε Το ξέρω ότι οι πιο πολλοί δεν την συμπαθείτε Πλάκα κάνεις... Λατρεύουμε όμως, καθότι μεταξύ άλλων επένδυσε μουσικά τη μεγάλη λατρεία (που αναμένουμε εναγωνίως το grande φινάλε). 5 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 10 ώρες πριν, trolley είπε Βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον βίντεο για τις αντιλήψεις και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε η Κάτια. Το ξέρω ότι οι πιο πολλοί δεν την συμπαθείτε, αλλά τι να κάνουμε; 1. Ευχαριστούμε για το βίντεο. 2. Δυσκολεύομαι να λογίσω ως ''σοβαρό συνομιλητή μουσικό'', άνθρωπο που δεν συμπαθεί ή δεν καταλαβαίνει το μεγαλείο της Bush στη μουσική γενικότερα. Όσο ακραίο κι αν ακούγεται αυτό. 2 1 ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, fatalv είπε Δυσκολεύομαι να λογίσω ως ''σοβαρό συνομιλητή μουσικό'', άνθρωπο που δεν συμπαθεί ή δεν καταλαβαίνει το μεγαλείο της Bush στη μουσική γενικότερα. Όσο ακραίο κι αν ακούγεται αυτό. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες διότι έχουμε εκλεκτό μέλος και φίλο που δε τη γουστάρει. Εγώ, βέβαια, είμαι στον αντίποδα, δηλαδή θα την παντρευόμουνα. 1 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 11 ώρες πριν, trolley είπε Το ξέρω ότι οι πιο πολλοί δεν την συμπαθείτε, αλλά τι να κάνουμε; Ειναι φυσικα τεραστια μουσικος και τραγουδιστρια και συνθετης. Απλα δεν μου αρεσει η μουσικη της (οπως δεν μου αρεσει π.χ. ο Σοπεν ο οποιος ειναι και αΦτος τεραστιος), οντως οπως λεΓει και ο @fatalv πρεπει να εισαι πσιΛοκαραγκιοζης αν ισχυριστεις οτι ειναι αμΠαλη ή αταλαντη ή χαλια μαΒρα (για να θυμηθουμε και τα παλαια ) 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, trolley είπε ... που δε τη γουστάρει. Με 3 (τουλάχιστον) αριστουργηματικά LP? Επεξεργασμένο 27 Αυγούστου από Nestoras 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, Nestoras είπε Με 3 (τουλάχιστον) αριστουργηματικά LP? Ποιο είναι το τρίτο; (σ.σ. ξέρω... very poor choice of words, αλλά το ρισκάρω). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, trolley είπε Ποιο είναι το τρίτο; (σ.σ. ξέρω... very poor choice of words, αλλά το ρισκάρω). 1)Hounds ... 2)Kick ... 3)The Dreaming. Να υποθέσω τα 2 πρώτα είναι τα στάνταρντ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου Εγώ, ως εξής: 1) The Dreaming 1) Hounds Of Love 2) Οποιοδήποτε από τα άλλα 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου Και μόνο αυτό να είχε γράψει/ερμηνεύσει θα αρκούσε για να θεωρείται σπουδαία. 16 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε τη μεγάλη λατρεία (που αναμένουμε εναγωνίως το grande φινάλε). Ξέρω ότι θα σε τσιγκλήσω αλλά ο τελευταίος κύκλος ήταν για μένα, τόσο ασύλληπτα κακός που δεν μπόρεσα καν να τον τελειώσω. Αισθανόμουν σχεδόν φυσικό πόνο προσπαθώντας να τον δω. 1 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση