Wild_Rose Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Έχω τον Blackstar ID15TVP και επειδή θέλω να στέλνω backing tracks από το κινητό μου στον ενισχυτή, (χρησιμοποιούσα απευθείας καλώδιο με ένα iPod) χρειάζομαι ένα bluetooth receiver με 3.5mm audio jack. Αρχικά είπα να πάω σε αυτό που είναι και Blackstar, το TONE:Link αλλά επειδή είναι αρκετά παλιό, ΜΗΠΩΣ να πάω σε κάτι πιο καινούριο?? έχετε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο ή έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο?? ευχαριστώ! Υ.Γ. oops τώρα είδα ότι έπρεπε να το ποστάρω μέσα στην υποκατηγορία για ενισχυτές... Επεξεργασμένο 23 Αυγούστου από Wild_Rose I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Έβαλα Bluetooth receiver σε έναν φορητό boss dual cube και δουλεύει υποδειγματικά. Στέλνω κατευθείαν από κινητό ήχο και ελέγχω και αλλάζω ήχους από την εφαρμογή κινητού. Με τον black star δεν ξέρω τι παίζει. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Ευχαριστώ για την απάντηση! Μπορείς να μου πεις ποιο receiver έχεις; I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Της boss τον receiver, ο οποίος είναι μόνο για κάποια δικά της μοντέλα. Δεν μπορεί να μπει σε κάποιον άλλο ενισχυτή 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση