odis13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Ναι αλλά μετα έπαθε Γιαμάχα αυτός, πάει ο Dynasonic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, odis13 είπε Ναι αλλά μετα έπαθε Γιαμάχα αυτός, πάει ο Dynasonic. Το έπαθε και ο Mike Stern , με telecaster yamaha. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, LK είπε Το έπαθε και ο Mike Stern , με telecaster yamaha. H Pacifica 1511, πλεον 1611, και νομίζω παλαιότερα είχε και μια πιο οικονομική κορεάτικη βερσιόν. Η 1511 πάντως είναι και γαμώ τις κιθάρες, αν δεν σε χαλάει ο ασυνήθιστος συνδυασμός jumbo frets με 7.25'' radius. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Μόλις τώρα, odis13 είπε H Pacifica 1511, πλεον 1611, και νομίζω παλαιότερα είχε και μια πιο οικονομική κορεάτικη βερσιόν. Η 1511 πάντως είναι και γαμώ τις κιθάρες, αν δεν σε χαλάει ο ασυνήθιστος συνδυασμός jumbo frets με 7.25'' radius. Aν έπαιρνα μια tele μη tele, θα ταν η Horner του prince. Με χαλάει πολύ το headstock της πασίφικα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, LK είπε Aν έπαιρνα μια tele μη tele, θα ταν η Horner του prince. Με χαλάει πολύ το headstock της πασίφικα. 'Eχει βγάλει η HB κόπια αυτής, την έχεις δει φαντάζομαι - και δεδομένου του πόσο έχουν πάει πλέον οι original χίλιες φορές η HB! https://www.thomann.co.uk/harley_benton_te80_nt_deluxe_series.htm?glp=1&gad_source=1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Άμα δε γράφει Fender... 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, odis13 είπε 'Eχει βγάλει η HB κόπια αυτής, την έχεις δει φαντάζομαι - και δεδομένου του πόσο έχουν πάει πλέον οι original χίλιες φορές η HB! https://www.thomann.co.uk/harley_benton_te80_nt_deluxe_series.htm?glp=1&gad_source=1 Η tele μου αρέσει σαν κιθάρα Θέλω να γράφει fender. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Μόλις τώρα, Shelter είπε Εννοείται ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ έναν neck και έναν middle humbucker στην κιθάρα σου ρε φίλε, γιατί why not ασούμε Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Α ωστε απο εκεί προήρθε η έμπνευση! Δεν την ειχα προσέξει, δεν είμαι ιδιαίτερα well versed με τον Campbell. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση