methylene blue Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Καλόπαιχτη απορία: Πώς τη σετάρεις χωρίς truss rod; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 11 minutes ago, methylene blue said: Καλόπαιχτη απορία: Πώς τη σετάρεις χωρίς truss rod; ναι... και άντε την σετάρεις, και αύριο ανεβαίνει η υγρασία στο 75% (όπως προχτές, τώρα έχω 42%) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, methylene blue είπε Πώς τη σετάρεις χωρίς truss rod; Το ύψος των χορδών το φέρνεις από τα saddlers - λίγο πάνω, λίγο κάτω. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Ας μας διαφωτίσει ο SF. 50 λεπτά πριν, sultan of string είπε ναι... και άντε την σετάρεις, και αύριο ανεβαίνει η υγρασία στο 75% (όπως προχτές, τώρα έχω 42%) Ναι, αλλά σκέψου ότι εδώ μιλάμε για μπράτσο "ρόπαλο του Ηρακλέους", το οποίο δύσκολα κουνάει... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, methylene blue είπε Καλόπαιχτη απορία: Πώς τη σετάρεις χωρίς truss rod; 1 ώρα πριν, sultan of string είπε ναι... και άντε την σετάρεις, και αύριο ανεβαίνει η υγρασία στο 75% (όπως προχτές, τώρα έχω 42%) αν εννοΑς το relief ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ρυθμιση (το μπρατσο με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συνθηκη υγρασιας και θερμοκρασιας παραμενει ολοϊσιο με σχεδον μηδενικο relief και οποιοδηποτε gauge χορδων, σκεψου μου ηρθε με 11-50 και εβαλα 010-038 και δεν αλλαξε απολυτως τιποτα μιλαμε για καμμια 15 κιλα ταση διαφορα οχι αστεια ) ειναι και quartersawn & roasted και παχΙο-ΠΑΧΙΟ. Επεξεργασμένο 8 Οκτωβρίου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε αν εννοΑς το relief ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ρυθμιση (το μπρατσο με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συνθηκη υγρασιας και θερμοκρασιας παραμενει ολοϊσιο με σχεδον μηδενικο relief) για αυτο αλλωστε ειναι και quartersawn & roasted και παχΙο-ΠΑΧΙΟ. Ενώ οι τελεκαστερ μου (οι δυο εχουν fat neck η τρίτη 59) Δεν εχουν ρυθμιστεί εδώ και 15-20 χρόνια η μία κλασσική πήρε λίγο προς τα μπρός μέσα στα χρόνια και το μπράτσο δεν το λες και λεπτό. Τώρα τα roasted ωραία αλλά θέλουν μεγάλη προσοχή στα τρυπήματα γιατι σκίζονται για πλάκα. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Shelter είπε Τώρα τα roasted ωραία αλλά θέλουν μεγάλη προσοχή στα τρυπήματα γιατι σκίζονται για πλάκα. δεν προκειται να τρυπηθει περαιτερω, τρυπηθηκε στην συναρμολογησηΣ 4 λεπτά πριν, Shelter είπε η μία κλασσική πήρε λίγο προς τα μπρός μέσα στα χρόνια και το μπράτσο δεν το λες και λεπτό. ΜΑχΟΓΚΑΝΥ καλο για μεταλ ειναι ή maple? 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Superfunk είπε δεν προκειται να τρυπηθει περαιτερω, τρυπηθηκε στην συναρμολογησηΣ Ναι μωρε ενταξει. Απλά εμένα τρυπήθηκε και όλα οκ και κανα χρόνο αργότερα, με κάποια μεταβολή της υγρασίας προφανώς, ξαφνικά άνοιξαν κάτι ρωγμές εκει που ειχαν γινει τρύπες για τις βίδες στα κλειδιά των E. Όχι μεγάλες, τριχοειδείς. Αλλά έγινε. Επεξεργασμένο 8 Οκτωβρίου από Shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, Shelter είπε Ενώ οι τελεκαστερ μου (οι δυο εχουν fat neck η τρίτη 59) Δεν εχουν ρυθμιστεί εδώ και 15-20 χρόνια καλα μη νομιζεις οτι και υπολοιπες δικες μου εχουν ποτε ρυθμιστει, η βασικη μου εδω και 30 χρονια (που εχει φαει και περιοδειες, live θανατηφορα κτλ.) δεν εχει ρυθμιστει ποτεΣ 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Shelter είπε Ναι μωρε ενταξει. Απλά εμένα τρυπήθηκε και όλα οκ και κανα χρόνο αργότερα, με κάποια μεταβολή της υγρασίας προφανώς, ξαφνικά άνοιξαν κάτι ρογμές εκει που ειχαν γινει τρύπες για τις βίδες στα κλειδιά των E. Όχι μεγάλες, τριχοειδείς. Αλλά έγινε. Αυτη ειναι ηδη 3 ετων, δεν νομιζω να υπαρξει θεμα αλλα και να υπαρξει WGAFF για τριχοειδης ρωγΜαι 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ίσως ανήκω στη μειοψηφία, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο lipstick single coil που συναντά κανείς στη neck θέση μιας Telecaster είναι ο πιο μουσικός μαγνήτης εκεί έξω... είναι απίθανο πώς μπορεί να σου δίνει ταυτόχρονα έναν ωραίο moody jazz ήχο, έναν ολοκάθαρο ήχο καμπάνα για παίξιμο συγχορδιών, και κλασικό ογκώδη βουτυρόηχο παρεμφερή με Strat για lead φρασάρισμα με μεσοβρώμικα και βρώμικα. Και κάπου εδώ γεννιέται το ερώτημα... έχει παίξει κανείς με lipstick neck pickup στο neck μιας Strat; Κι αν ναι, είναι παρόμοιο το αποτέλεσμα; Αντίστοιχα, έχει παίξει κανείς με standard Strat single coil στο neck μιας Tele; Κι αν ναι, νιώθει σαν να παίζει neck μαγνήτη μιας Strat, ή λόγω κατασκευής του οργάνου, πάλι η φάση μοιάζει πολύ με την αίσθηση του κλασικού lipstick neck μιας Tele; Επεξεργασμένο 19 Οκτωβρίου από fusionakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση