Guru ez Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Guru Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου Πολλά θα μπορούσα να γράψω για τούτη την Τέλε και γιατί την πήρα, η αλήθεια είναι όμως πως το έκανα γιατί μου θυμίζει εκείνη του Roy Buchanan - και πάντα ήθελα μια τέτοια. 9 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Βολεύομαι και με αυτην. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 1 ώρα πριν, LK είπε Βολεύομαι και με αυτην. Απο το εγχειρίδιο πεζικού του Α.Σ όπου ο Έλβις εξηγεί πως περνάμε τον αορτήρα 3 σημείων στην τελεκαστερ φαντάζομαι! 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, Shelter είπε Απο το εγχειρίδιο πεζικού του Α.Σ όπου ο Έλβις εξηγεί πως περνάμε τον αορτήρα 3 σημείων στην τελεκαστερ φαντάζομαι! Φοβερή πόζα. Θα την κάνω και εγώ όταν ξανά αποφασίσω να φωτογραφηθώ με tele. Στην παρούσα φάση περνάω την strat περίοδό μου . 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 9 ώρες πριν, ez είπε Πολλά θα μπορούσα να γράψω για τούτη την Τέλε Ε γραψτα ντε! 1 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Και ας μην ξεχνάμε αγαπημένη Nachocaster με Ellisonic P-90 στη θέση neck από αγαπημένο παίκτη Julian Lage Γενικά δεν είμαι οπαδός του relic, αλλά σε αυτές τις butterscotch Tele με maple fretboard ταιριάζει τέλεια 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 9 ώρες πριν, ez είπε Πολλά θα μπορούσα να γράψω για τούτη την Τέλε Αγαπητέ Ηλία, κοιτάμε ένα "μπαρουτοκαπνισμένο" όργανο και αυτά είθισται να έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 47 λεπτά πριν, Nekkon είπε Και ας μην ξεχνάμε αγαπημένη Nachocaster με Ellisonic P-90 στη θέση neck από αγαπημένο παίκτη Julian Lage Μου έκανε εντύπωση όταν το διάβασα, αλλα υποτίθεται οτι ο συγκεκριμένος P90 δεν είναι P90 ακριβώς, αλλα μια rehoused εκδοχή του Dynasonic-ish thingy που χρησιμοποιεί στο signature Collings Gretschοειδες του, το οποίο με τη σειρά του δεν είμαι σίγουρος αν κατασκευαστικά φέρνει σε καθαρόαιμο Dynasonic ή σε P90 sort of hybrid thingy, oχι οτι έχει και καμιά σημασία με τα χέρια του Lage αλλά λέμε τώρα. Kαι μιας και τσαζ με τελε, 2 OG jazz telecaster players που δεν είναι όσο γνωστοί όσο ίσως έπρεπε (λέω εγώ που έχω ακούσει βαριά βαριά 3-4 κομμάτια απο τον καθένα τους, lol). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 1 ώρα πριν, odis13 είπε Kαι μιας και τσαζ με τελε, 2 OG jazz telecaster players που δεν είναι όσο γνωστοί όσο ίσως έπρεπε μια χαρα γνωστοι ειναι σε ΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΣΕΡΟΥΝ απο σωστη Τελε 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 1 ώρα πριν, odis13 είπε αλλα υποτίθεται οτι ο συγκεκριμένος P90 δεν είναι P90 ακριβώς, αλλα μια rehoused εκδοχή του Dynasonic-ish thingy δεν υποτιθεται, ουσιαστικα ενας καλος Dynasonic ειναι...καλα δεν ειναι και ο πρωτος που το κανει 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση