Superfunk Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 31 λεπτά πριν, Shelter είπε Φοβερή. Πιστεύω θα σου αρέσει και η Brent Mason. Και η SQUIER affinity αλλα με Bill Lawerence bridge pickup. 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Nicholas_Chili είπε Βρίσκω την Fender Telecaster ιδιαίτερη κιθάρα που μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Ωστόσο αυτά που μπορεί να κάνει τα κάνει καλύτερα από όλες. Ειδού η δική μου! Ρε αρχηγέ μου... Εσύ έχεις την καλύτερη. Τα πάντα όλα κάνεις με αυτή. Τι συγκεκριμένα πράγματα μας λες? 1 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 5 ώρες πριν, Superfunk είπε Ακριβώς , μια και γιορτάζουν τους έκανα πάρτυ και έβγαλα αναμνηστική Είσαι οριακά για μεγαλύτερο καναπέ 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 1 hour ago, Superfunk said: Και η SQUIER affinity αλλα με Bill Lawerence bridge pickup. αν κατάλαβα καλά μιλάμε μόνο για αυτές που έχουν το σωστό λογότυπο, ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Αξιότιμα μέλη, γιατί τώρα εγώ πιστεύω ότι μετά από αυτό το εξαιρετικό "νήμα" θα δούμε "έκρηξη" στις πωλήσεις tele... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αξιότιμα μέλη, γιατί τώρα εγώ πιστεύω ότι μετά από αυτό το εξαιρετικό "νήμα" θα δούμε "έκρηξη" στις πωλήσεις tele... Αφού ως κι εγώ το (ξανά)σκέφτομαι. 4 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, Nestoras είπε Αφού ως κι εγώ το (ξανά)σκέφτομαι. 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 46 posts σε ένα θρεντ μέσα σε 8 ώρες και μήνα Αύγουστο, το λες και παγκόσμιο ρεκόρ (για το ΝΟΙΖ). Μη δείτε κιθαροθρεντ, αμέσως σκάτε μύτη απ'τα λαγούμια σας... Επεξεργασμένο 23 Αυγούστου από Waterfall-K 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε 46 posts σε ένα θρεντ μέσα σε 8 ώρες και μήνα Αύγουστο, το λες και παγκόσμιο ρεκόρ (για το ΝΟΙΖ). Μη δείτε κιθαροθρεντ, αμέσως σκάτε μύτη απ'τα λαγούμια σας... Για τη Montag(I)eΡα ούτε λόγος. 4 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου Να και η δικιά μου. Τελεκάστερ μεν, αλλά … τόσο όσο χρειάζεται. Παραπάνω παραείναι. 3 https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση