RoPe Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 χαχαχαχα δικαιο εχεις για τν νακα...βασικα παιζει και να με δουλευαν για τις 7αρες...ρε συ οτι δν εχουν στα μαγαζια τους απλως δεν υπαρχουν...ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Βάλε αγόρι μου ένα 10άρι σετ(ποιός είπε ότι οι πιο λεπτές χορδές δεν έχουν ένταση;Όγκο δεν έχουν όχι ένταση)Βάλε τον bridge,tone της κιθάρας τέρμα,tone του πεταλιού σχεδόν τέρμα και βάλε στον ενισχυτή πρίμα και μεσαία στο 7-8.Τα μπάσα όπου γουστάρεις :wink: και ενημέρωσε τι παίχτηκε :wink: Υ.Γ Ήδη υπερβολικό μου φάνηκε αυτό που έγραψα :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Αυτά είναι settings για Darkthrone, όχι για AC/DC. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Βάλε αγόρι μου ένα 10άρι σετ(ποιός είπε ότι οι πιο λεπτές χορδές δεν έχουν ένταση;Όγκο δεν έχουν όχι ένταση)Βάλε τον bridge' date='tone της κιθάρας τέρμα,tone του πεταλιού σχεδόν τέρμα και βάλε στον ενισχυτή πρίμα και μεσαία στο 7-8.Τα μπάσα όπου γουστάρεις :wink: και ενημέρωσε τι παίχτηκε :wink: Υ.Γ Ήδη υπερβολικό μου φάνηκε αυτό που έγραψα :lol:[/quote'] +1 :lol: Όχι και 7ρες ρε παιδιά. Με τσιμπιδάκι τις περνάτε? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 χαχαχχαχαχαχαχαχαχ σωστός ο Κωστας αλλά με χαμηλό gain αλλάζουν τα πράγματα ΥΓ: ακραίο είναι πάντως :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Αυτά είναι settings για Darkthrone' date=' όχι για AC/DC.[/quote'] Τσιριχτό ήχο δεν ήθελε το παλικάρι;; :lol: :lol: :lol: Εσυ τι μας τη σπας τωρα;; :wink: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Από σένα θυρωρέ-σατανά όλα να τα περιμένει κανείς. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 ανεβασα tone κατεβασα bass το palm mute παραμενει αθλιο...thnx anyway θα παω να χτυπησω το ρατ μαλλον μολις βρω λ7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση