sultan of string Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου Ωραίο βιντεάκι, να έλειπαν και οι άσχετες διαπιστώσεις τύπου "The limitations of FM synthesis were overlooked because of the range of sounds it could produced". Ποιοι "περιορισμοί" βρε άνθρωπε του Θεού? Μακράν το πιο ισχυρό synth της εποχής και για πολλά χρόνια μετά ήταν το DX7, η πλειονότητα των synths πριν και μετά από αυτό ήταν παιχνιδάκια μπροστά του. Γι αυτό άλλωστε ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα η sound engine του παραμένει βαθιά και πολύπλοκη. Στα του Rhodes τώρα, προσωπικά όταν ακούω αυτό το όνομα το μυαλό μου πάει πάντα πρώτα στον Chick Corea. Το είχε χρησιμοποιήσει σε άπειρες δουλειές του και βρισκόταν πάντα μέσα στα ηλεκτρικά setups του. Το δε μοντέλο που έπαιζε (Mark V) ήταν αγρίως τροποποιημένο σε συνεργασία με τον ίδιο τον Harold Rhodes. Αν θυμάμαι καλά το είχε splitάρει και κάποιες χαμηλές οκτάβες ακούγονταν πιο δυνατά/overdriven, χρησιμοποιούσε νομίζω ξεχωριστές ενισχύσεις για κάθε part, κάτι τέτοιο. Επίσης είχε αλλάξει το υλικό κατασκευής πολλών πλήκτρων εσωτερικά από καουτσούκ σε ξύλο, επηρεάζοντας και αλλάζοντας πολύ τον ήχο. Μοναδικό μοντέλο και ήχος, κάτι που η Yamaha δεν άφησε ανεκμετάλλευτο, σαμπλάροντας το και πουλώντας το σαν sound library για το Motif XF (2010-2016), το τότε flagship workstation της. O Corea έπαιζε σχεδόν αποκλειστικά με Yamaha grand pianos και synths. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ποιοι "περιορισμοί" βρε άνθρωπε του Θεού? Μακράν το πιο ισχυρό synth της εποχής και για πολλά χρόνια μετά ήταν το DX7, η πλειονότητα των synths πριν και μετά από αυτό ήταν παιχνιδάκια μπροστά το E, μόνο 6 operators και μερικοί εκεί αλγόριθμοι να διαμορφώνουν τις κυματομορφές τους,. Μονάδες εφφέ είχε? Εντάξει, είχε ήχους φανταχτερούς και εντάξει, κάποιοι πολύ διάσημοι το χρησιμοποίησαν και έγινε θρύλος, αλλά μετά βγήκαν άλλα καλύτερα. Και εγω που το φορτώνω τώρα μέσω του FM 8 βλέπω πως έχει ρε παιδί μου πιασάρικους ήχους, κατι καμπανάκια εκεί και Pads φβζζζζζζζ που λίγο περκασιονίζουν και άμα αλλάζω εκεί στην τύχη παραμέτρους κάτι κάμει............ Αλλά πολύ ντόρος για το τίποτα.......... Πλάκα κάνω. Καληνύχτα. Ωραίο το you are everything. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου Καληνύχτα Cos.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Καληνύχτα Cos.... To έχω ακούσει 4 φορές του corea. Off topic αλλά έχω αυτά τα ηχεία που πήρα πριν λίγους μήνες για desktop χρήση (παιχνίδια, μουσική και reference για μίξεις) επειδή ήταν σε έκπτωση και είχαν τρελές κριτικές και πραγματικά είναι τόσο καλά που δημιουργούν την επιθυμία να βάλω μουσική να ακούσω. Δεν το περίμενα. Τα έχω και σε καλές βάσεις να αποδίδουν και μιλάμε έχω τρελαθεί. έχω αλλάξει πολλά ηχεία στη ζωή μου για το desktop, αυτά μιλάμε είναι το κάτι άλλο που έχω ακούσει Και δεν παραμορφώνουν καθόλου. Ρε τους κινέζους......... 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου Ωραιος. Άντε κατέβασε όλο το άλμπουμ και άκου το σ'αυτά τα ηχεία. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Όμορφα. Ποσο το μαλλί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 9 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Ωραιος. Άντε κατέβασε όλο το άλμπουμ και άκου το σ'αυτά τα ηχεία. Θα το κάνω διότι και εξαιρετικές επιλογές κάμετε και τις ακούω πραγματικά απίστευτα, με τρομερο soundstage, ισορροπία ιαι λεπτομέρεια. Πραγματικά τι να πω. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που αρχίζω να κοιτάω μεγαλύτερα μοντέλα τους για το σαλονι. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Ηχογραφησα τον δισκο αυτο το 1974 απο ενα φιλο που τον εφερε απο Γερμανία διοτι τοτε νο μανυ νο χανυ.... Την εχω ακομα την κασετα. Αργοτερα τον πηρα σε cd.... Καποτε ηξερα να παιζω και το spain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 3 ώρες πριν, sultan of string είπε Όμορφα. Ποσο το μαλλί? Τώρα τα βλέπω στα 140 στο skroutz. Εγω τα πήρα 89 που τα είχαν προσφορά τα μαγαζιά. Πραγματικά ακούγονται σαν πολύ πολύ ακριβότερα και είναι και πολύ ποιοτικό. Μασίφ ρε παιδί μου Σαν ΚΣΥΛΟ κιθάρας που λέτε και εσείς Τα πιο καλά που θεωρούσα ότι είχα ποτέ για desktop πάντα μου και accurate ήταν τα Gigaworks T40 τα 2, αυτά είναι άλλο πράγμα για ακρόαση μουσικής και κατεβαίνουν και χαμηλά, νιώθεις πως έχεις subwoofer. Κσι πόλλη λεπτομέρεια. Ίσως τα Gigaworks βγάζουν πιο λεπτομέρεια για τα games αλλα αυτά είναι πιο studio και cinematic experience. Δεν εχω και πικάπ να τα συνδέσω για να ακούσω πως αποδίδουν τον ζεστό ήχου του κόκκινου βινυλίου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση