Nestoras Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Για τον φίλο μου @Terry RoscoeBeck5 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Γύρισε με το πλήκτρο η έστω τηλεφωνα 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Γύρισε με το πλήκτρο η έστω τηλεφωνα Για να δεις τι σου έχω. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Είναι σε λειτουργική κατάσταση? Μπαταρία έχεις αλλάξει? Τα πλήκτρα και τα "κουμπιά" παίζουν όλα? Οι έξοδοι ακούγονται? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Το περιμένω με open arms all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Το περιμένω με open arms Mη στο στείλει έτσι, να το τσεκάρει πρώτα. Και όταν το πάρεις με το καλό, μη ξεχάσεις να το συνδέσεις σε κάποια εφέ, reverb καταρχάς και μετά ό,τι σου κάνει κέφι. Μιλάμε για synth του 1983, εποχή που synths με ενσωματωμένα εφέ ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Επεξεργασμένο 14 Αυγούστου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Mη στο στείλει έτσι, να το τσεκάρει πρώτα. Και όταν το πάρεις με το καλό, μη ξεχάσεις να το συνδέσεις σε κάποια εφέ, reverb καταρχάς και μετά ό,τι σου κάνει κέφι. Μιλάμε για synth του 1983, εποχή που synths με ενσωματωμένα εφέ ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Βρε, αφού τα έχω ξανά πει... ντεκόρ στο σαλόνι στο θέλω 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Βρε, αφού τα έχω ξανά πει... ντεκόρ στο σαλόνι στο θέλω Ιεροσυλία... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Ιεροσυλία... Απωθημένο... Εξάλλου από Yamaha πλήκτρα έχουμε στοκάρει στο σαλόνι, Αλλά DX7 έχουμε - και θέλουμε (θέλω) για λόγους καθαρά συναισθηματικούς 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Απωθημένο... Εξάλλου από Yamaha πλήκτρα έχουμε στοκάρει στο σαλόνι, Αλλά DX7 έχουμε - και θέλουμε (θέλω) για λόγους καθαρά συναισθηματικούς Περίεργες "ανάγκες" από έναν μπασίστα. Όλα αυτά θα περίμενα να τα ακούσω από κάποιον πληκτρά. Τέσπα, όταν το "σεταρεις" στον τοίχο πάνω απ'το τζάκι να ποστάρεις φωτογραφίες. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση