Προς το περιεχόμενο

Special thanks to SF, and…highway two!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλορίζικη! Και πούλα τη με συνοπτικές διαδικασίες... Έχεις 40 κιθάρες που ακούγονται το ίδιο, πάρε και μια κάφρικια με διπλούς που δεν σπλιτάρουν να δεις λίγο φως

• Χαχα 1

kavagio for strings

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, Άγιος είπε

Και πούλα τη με συνοπτικές διαδικασίες... Έχεις 40 κιθάρες που ακούγονται το ίδιο,

Προτιμω να πουλήσω τις 40. Αυτή δεν την πουλώ.🙃

Γιώργος

37 λεπτά πριν, Άγιος είπε

Καλορίζικη! Και πούλα τη με συνοπτικές διαδικασίες... Έχεις 40 κιθάρες που ακούγονται το ίδιο, πάρε και μια κάφρικια με διπλούς που δεν σπλιτάρουν να δεις λίγο φως

https://smart.noiz.gr/details.php?id=565647

"Άγια" ανταλλαγή ασούμε 😅 

• Χαχα 1

Never give up! 

1 ώρα πριν, Nekkon είπε

https://smart.noiz.gr/details.php?id=565647

"Άγια" ανταλλαγή ασούμε 😅 

Προσωπικά χρειάζομαι και τον neck μαγνήτη γιατί αυτός βγάζει την βαθιά καφρίλα οπότε δεν είναι καλή η πρόταση του φίλου, δεν είναι και γιαπωνέζικη... καθόλου σωστός ο παίχτης

kavagio for strings

31 λεπτά πριν, Άγιος είπε

Προσωπικά χρειάζομαι και τον neck μαγνήτη γιατί αυτός βγάζει την βαθιά καφρίλα οπότε δεν είναι καλή η πρόταση του φίλου, δεν είναι και γιαπωνέζικη... καθόλου σωστός ο παίχτης

Προφανώς για πλάκα πρότεινα αυτό το έκτρωμα για κιθάρα, αλλά μισό λεπτό ρε λεβέντη μου, πως ο neck μαγνήτης βγάζει καφρίλα; Σε οποιαδήποτε κιθάρα έτσι, όχι μόνο στη συγκεκριμένη 

Never give up! 

14 λεπτά πριν, Nekkon είπε

Προφανώς για πλάκα πρότεινα αυτό το έκτρωμα για κιθάρα, αλλά μισό λεπτό ρε λεβέντη μου, πως ο neck μαγνήτης βγάζει καφρίλα; Σε οποιαδήποτε κιθάρα έτσι, όχι μόνο στη συγκεκριμένη 

Γιατί βρε Nekkon, ειδικά σε κάτι stoner / doomy είδη ο neck είναι ταμαμ για καφρίλες.

• Like 2
  • Συμφωνώ 1

16 λεπτά πριν, Nekkon είπε

Μιλάω για τον neck μαγνήτη σε μέταλ κιθάρες, έχει περισσότερα μπάσα και μου αρέσει να παίζω μόνη της την κιθάρα, αν έπαιζε και ένα μπάσο τότε θα δοκίμαζα τον μαγνήτη της γέφυρας

• Like 1

kavagio for strings

1 ώρα πριν, odis13 είπε

Γιατί βρε Nekkon, ειδικά σε κάτι stoner / doomy είδη ο neck είναι ταμαμ για καφρίλες.

1 ώρα πριν, Άγιος είπε

Μιλάω για τον neck μαγνήτη σε μέταλ κιθάρες, έχει περισσότερα μπάσα και μου αρέσει να παίζω μόνη της την κιθάρα, αν έπαιζε και ένα μπάσο τότε θα δοκίμαζα τον μαγνήτη της γέφυρας

Αλήθειες λέτε... Και με P90s!

Άσχετα που δεν ακούγεται ασούμε 😅 

Never give up! 

Καλα ειδικά neck μαγνήτης με Proco Rat παίζει να είναι και η μισή stoner δισκογραφία. 'Εχω 15 χρόνια που φαγουρίζομαι να πάρω ένα αλλά δε μπορώ μουσικά να το "δικαιολογήσω"....μήπως ήρθε η ώρα του? 

Σορρυ για το οφτό gkourmoul1!

• Like 2

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου