gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στο πλαίσιο των τελευταίων αλλαγών στη συλλογή μου (έχω πουλήσει και ανταλλάξει κάποιες), έφτασε σήμερα το τελευταίο απόκτημα. Τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν, βέβαια, χωρίς την ολοκληρωτική βοήθεια του Νίκου (κατά κόσμον superfunk). Τσέκαρε, περιποιήθηκε, σέταρε, συσκεύασε και έστειλε την κιθάρα στην Κρήτη. Ο,τι και να πω είναι λίγο… att.6D6B5vAgjlUeFcd48kzJcg8OORRvhIj-wIGs3tmYDKI.mp4 Πρόκειται για μια highway one telecaster του 2002. Με αλλαγμένα Emerson ηλεκτρικά, brass saddles, sc Texas specials, και δεν παλεύεται λαίμε! Αλλη μια ανταλλαγή ακολουθεί (με Ibanez αυτή τη φορά) και κλείσαμε για αυτόν τον μήνα Επεξεργασμένο 12 Αυγούστου από gkourmoul1 11 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Πάλι; Τι να πω... καλορίζικη ΥΓ: Ξανά έβαλε το χέρι του ο κανάγιας tele influencer 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ο,τι και να πω είναι λίγο Σιγά τα ωα, μια καλή tele απαιτεί περιποίησηΣ και αΦτουνινης το λέει η περδικουλα της. 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου Καλορίζικη κι αυτή. Tele texas specials πολύ ωραίος ο νεκ αλλά πολύ χοτ και εκτός πνεύματος τέλε ο bridge, για τα δικά μου γούστα πάντα. Σε κάθε περίπτωση αν μπόρεσες να σταθεροποιήσεις την απόκτηση σε 2 μόνο το μήνα είσαι σε καλό δρόμο. 3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου Λοιπόν , αν ήταν maple , θα ταν η κιθαρα του Ralph Macchio στο crossroads Με γειά και πάλι! 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου Επίσης...τι ρεπορτάζ είναι αυτό. Βγάλε φώτος. Μπρος , πίσω, πάνω...κάτω... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου Καλοπαίξιμη και πάλι! Νομίζω έχεις καινούριο παρατσούκλι 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου Γιώργο, καλορίζικη, καλόπαικτη!!! Και βαθιά συγκίνηση για την αλληλεγγύη, την αγάπη, τον αλτρουισμό θα έλεγα των μελών του noiz που εκφράζεται και με την αλληλοβοήθεια, την αλληλοϋποστήριξη, τη σύμπνοια, τη συμπόνια κλπ. Και εμένα με έχει βοηθήσει και μου έχει σετάρει την φτωχική μου κιθάρα ο @Superfunk και θα του είμαι πάντα υπόχρεος και ευγνώμων. Έτσι, να αγαπάμε ο ένας τον άλλο και καλές μουσικές δημιουργίες!!! 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου Με γεια Γιώργο, καλοπαικτη. Και ηχάρα βγάζεις. Άντε αρκετά με τους humbuckers, ήξερα ότι μια απλή φάση ήταν και θα περνούσε (λογικά θα έχεις καμία 10-12 ακόμα με humbuckers) Μπράβο και στον @Superfunk, αλληλεγγύη στο σύντροφο 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Nekkon είπε ήξερα ότι μια απλή φάση ήταν και θα περνούσε η επόμενη ανταλλαγή θα είναι κιθαρα με διπλούς… 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση