Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 22 λεπτά πριν, LK είπε Έγινε μια μικρή αλλαγή, λόγω ανωτέρας βίας. Δεκαετία 40 ο τίμιος αγρότης έχει ξεπεζέψει το υνί απ το βόιδι και το πάει για ρεφρέτινγκ στον λουθίερ Καμβάς σε λάδι Έργο ΛΚ Εκτιμώμενη αξία. Σε ελεύθερη προσφορά 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Δεκαετία 40 ο τίμιος αγρότης έχει ξεπεζέψει το υνί απ το βόιδι και το πάει για ρεφρέτινγκ στον λουθίερ Καμβάς σε λάδι Έργο ΛΚ Εκτιμώμενη αξία. Σε ελεύθερη προσφορά Που να καταλάβεις τις ευθείες αναφορές στην oversized σειρά του Αρμάνι στα 80's σε συνδυασμό με τις νέο νουάρ σκηνοθετικές πινελιές του Ντένις Χόπερ στα 90's.... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, LK είπε Αυτά τα αμερικάνικα είναι για τα μπάζα. Μόνο Φέντερ από το Αμέρικα. Le Baron Chrysler ρε θΗριο? που την βρηκες.....(απο τα λιγα 80s αμερικλανικα που δεν ηταν δια τον πεουλα) ειχα μια για κανα χρονο οταν ημαΝε εκει (την ανταλαΚσα με μια Cadillac Deville για να καΜω τον γυρο τσι Αμερικης πριν γυρισω πισω οριστικα , η Cadillac ηταν ακομα πιο φοβερο αμακΣι ...απλα δεν....εστριβε....αλλα αυτο δεν χρειαζεται ετσι κι αλλιως στις ΗΠΑ ..ΟΛΑ μια ευθεια ειναι) Επεξεργασμένο 25 Αυγούστου από Superfunk 4 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Στις 22/8/2024 στις 4:48 ΜΜ, LK είπε Την Κυριακή. Από εκεί πήγαμε εδώ τελικά... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου Kαλησπερα .Θέλω και εγώ να αγοράσω μια stratocaster αλλά squier vintage vibe 50 ή 60 .Δεν ειχα ποτε μου stratocaster και θελω να παιξω λιγο χωρις να παρω αμερικάνικο όργανο . έχετε δοκιμάσει αυτά τα καινούργια squier vintage vibe 50 και 60 stratocaster ?Πιστευετε οτι ειναι κοντα στα χαρακτηριστικά που ειχαν αυτα τα μοντελα του 50 και 60? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 9 ώρες πριν, THEOD είπε Kαλησπερα .Θέλω και εγώ να αγοράσω μια stratocaster αλλά squier vintage vibe 50 ή 60 .Δεν ειχα ποτε μου stratocaster και θελω να παιξω λιγο χωρις να παρω αμερικάνικο όργανο . έχετε δοκιμάσει αυτά τα καινούργια squier vintage vibe 50 και 60 stratocaster ?Πιστευετε οτι ειναι κοντα στα χαρακτηριστικά που ειχαν αυτα τα μοντελα του 50 και 60? Οι Classic Vibe είναι πολυ ωραία όργανα. Δράττομαι της ευκαρίας να βάλω και αυτή τη φώτο. Οι πρώτες Japan Squier , είχαν αυτό το Headstock . Εγραφε Fender Stratocaster και στα ψιλά "squier". Πετύχατε ποτέ τέτοια; 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2 ώρες πριν, LK είπε Οι Classic Vibe είναι πολυ ωραία όργανα. Δράττομαι της ευκαρίας να βάλω και αυτή τη φώτο. Οι πρώτες Japan Squier , είχαν αυτό το Headstock . Εγραφε Fender Stratocaster και στα ψιλά "squier". Πετύχατε ποτέ τέτοια; Μάστορα για φωτογράφος κλάσης, δεν πρέπει να ήσουν σε καλή ημέρα... 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μάστορα για φωτογράφος κλάσης, δεν πρέπει να ήσουν σε καλή ημέρα... Είναι φωτογραφία από φωτογραφία....σε βιβλίο. Έκανα ο,τι περνούσε από το χέρι μου 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, THEOD είπε Kαλησπερα .Θέλω και εγώ να αγοράσω μια stratocaster αλλά squier vintage vibe 50 ή 60 .Δεν ειχα ποτε μου stratocaster και θελω να παιξω λιγο χωρις να παρω αμερικάνικο όργανο . έχετε δοκιμάσει αυτά τα καινούργια squier vintage vibe 50 και 60 stratocaster ?Πιστευετε οτι ειναι κοντα στα χαρακτηριστικά που ειχαν αυτα τα μοντελα του 50 και 60? Σε γενικά χαρακτηριστικά σαφώς και πρόκειται για μία Strat, οπότε δύσκολο να μετανιώσεις για μια τέτοια αγορά. Κατά τα άλλα, μην περιμένεις αντιγραφή vintage specs των συγκεκριμένων ιστορικών μοντέλων, καθώς αυτό γίνεται σε άλλα όργανα made in USA. Έτσι κι αλλιώς πάντως, περισσότερη σημασία έχει να σε βολεύει το neck, να σου αρέσει το resonance του οργάνου, το βάρος του, ο ήχος των μαγνητών, το vibrato σύστημα κλπ. Αν είσαι φαν των σχετικά λεπτών λαιμών, λογικά θα σε βολεύει η κοψιά της, οπότε όρμα. Αν τώρα προτιμάς πιο καμπυλωτές, medium ή παχουλές καταστάσεις, εγώ θα κοίταζα αλλού, όπως σε Sterling by Music Man Cutlass, Fender Player, PRS SE Silver Sky, Sire S7 κλπ... αξίζει γενικά να δώσεις λίγα παραπάνω χρήματα και να πας σε Fender ή σε κάποια παρόμοια S-style κιθάρα. Επεξεργασμένο 26 Αυγούστου από fusionakis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Ευχαριστώ πολύ LK , Fusionakis . Παλιοτερα ειχα μια fender Mustang usa μοντελο του 1964 και πραγματικα η ταστιέρα ηταν πολυ μικρη . Νομιζω οτι οι Fender Player ειναι μια καλη λυση .Το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να δοκιμασω το μοντελο και οχι να το παρω στα τυφλά . 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση