Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Νομιζω με πέρασες… Αν όντως συμβαίνει, νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 1 ώρα πριν, LK είπε μολις εμφάνισα το film λέμε Παρορμητική φωτογράφιση δηλαδης? Μεγειές! Υ.Γ. Θυμάμαι εσυ ήσουν του digital, no? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, odis13 είπε Παρορμητική φωτογράφιση δηλαδης? Μεγειές! Υ.Γ. Θυμάμαι εσυ ήσουν του digital, no? πσιφιο ειναι...πλακα κανω Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αν όντως συμβαίνει, νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε είχα 22 στον οπλοβαστο. Έδωσα 5 πήρα 3. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε είχα 22 στον οπλοβαστο. Έδωσα 5 πήρα 3. Όπως και να το δούμε είσαι σε κατάσταση ύφεσης Σε καλό δρόμο... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Εμένα ηταν το δωρο μου, για τα 49α γεννέθλια μου (σε συνδυασμο με την καλη τίμη πάντα). Δεν έχω και κάποια "authority figure to say stop"...σαν τον Μποναμάσσα, εεε δεν θελει να γίνει πολύ το κακό. Η κιθαρα πετάει btw , και με παλιές χορδες και μάλιστα 11αρες (και είναι πανευκολη-με ωραιο παχυ μπρατσο). Οταν δεν βαριεμαι θα βαλω 10αρες ή 9.....αν και εω ήδη strat με 9αρες...οπότε ισως να μην την πειράξω. Ειμαι πολυ ευχαριστημένος που την έκανα την αγορά. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Και για πείτε τώρα αγαπητέ κ. συνήγορε... Μετά την απόκτηση αυτής της γοητευτικής strat, πόσες γυναίκες λέει το σύνολο; Γιατί έχω χάσει λίγο τον λογαριασμό μετά το spree αγορών των περασμένων μηνών 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, LK είπε Εμένα ηταν το δωρο μου, για τα 49α γεννέθλια μου (σε συνδυασμο με την καλη τίμη πάντα). Δεν έχω και κάποια "authority figure to say stop"...σαν τον Μποναμάσσα, εεε δεν θελει να γίνει πολύ το κακό. Η κιθαρα πετάει btw , και με παλιές χορδες και μάλιστα 11αρες (και είναι πανευκολη-με ωραιο παχυ μπρατσο). Οταν δεν βαριεμαι θα βαλω 10αρες ή 9.....αν και εω ήδη strat με 9αρες...οπότε ισως να μην την πειράξω. Ειμαι πολυ ευχαριστημένος που την έκανα την αγορά. συγκριτικό με την Japan θέλω, στα σημεία… και φωτογραφίες κοντινες Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε συγκριτικό με την Japan θέλω, στα σημεία… και φωτογραφίες κοντινες Φωτογραφίες θα ανεβάσω. Η Japan έχει πιο λεπτό μανίκι και πιο πολύ ατακα-πριμα λόγω custom shop 69 μαγνητών. Αυτή είναι πιο fat στον ήχο , αλλά μάλλον προτιμώ το φαρδύ μπράτσο. Εξαρτάται και τι θες να παίξεις. Για πιο funk θα έλεγα την Japan. Για πιο blues rock, την αμερικάνα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου Θα αλλάξουν αυτά μόλις βάλεις 9αρες. Μπασα, μη ατάκα τέλος 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση