Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εγώ πάλι θα σταθώ σε ένα άλλο σημείο... Παρορμητική αγορά με βάση τα δικά μου πεπραγμένα πάει λίγο... διαφορετικά. Ας πούμε... Ήταν ένα μεσημέρι του μακρινού 1997. Και πιστός στις "παραδόσεις" της εποχής, έκανα μια βόλτα από το κέντρο, η οποία περιλάμβανε απαράβατα, στάση απ' του Καγμάκη για καφέ και μουσικο-κουτσομπολιό, συν καμία ματιά σε κάνα νέο κούτσουρο, κυρίως για "χαλβάδιασμα". Μπήκα, είδα το Roscoe Beck, το πήρα και έφυγα. Ο ορισμός μιας παρορμητικής αγοράς. Μετά από 8 σελίδες συζήτησης κ. συνήγορε δεν είμαι σίγουρος ότι μιλάμε για... παρορμητική αγορά ΥΓ: Βλέπω εξελίξεις οπότε άκυρη η τελευταία πρόταση Την επομένη μέρα που άνοιξα το νήμα μίλησα με τον πωλητή, ο οποίος είναι ευγενέστατος. Μου έστειλε και φώτος, και φαίνεται τέλεια, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να την πάρω αν δεν την πιάσω/ακούσω/ εξετάσω. Είναι παρορμητική αγορά 100%. Δεν είχα σκοπό να αγοράσω ούτε κιθάρα, ούτε ειδικά αμερικανική στρατοκαστερ. Απλά η τιμή ήταν πολύ καλή και η κιθάρα φαίνεται ολοκαίνουρια. Έπαιξε επίσης ρόλο ότι είμαστε κοντά. 1:30 ώρα μακρυά. Οπουδήποτε πιο μακρυά δεν θα είχα ασχοληθεί. Πιστεύω ότι το deal έχει κλείσε, ήδη ο άνθρωπος μου έστειλε serial number και τα στοιχεία του να κάνω ένα τυπικό χαρτί για την αγορά. Φαντάζομαι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Το είδα ως μοναδική ευκαιρία να αποκτήσω μια αμερικάνα οπως ακριβώςτην ήθελα- στα χρωματα της 54αρας με maple φυσικά. Αλλά αν δεν κάτσει (δύσκολο), δεν θα κάτσω να σκάσω 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου Αμα εισαι κοντα να πας. Αν σου απανταει και δειχνει ενδιαφέρον να την παρεις. Η προσωπικη επαφη πάντα βοηθάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε Αμα εισαι κοντα να πας. Αν σου απανταει και δειχνει ενδιαφέρον να την παρεις. Η προσωπικη επαφη πάντα βοηθάει Έχουμε κλείσει ήδη ραντεβού. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 3 minutes ago, LK said: Έχουμε κλείσει ήδη ραντεβού. Επισης απο κοντα θα καταλαβεις αν το ποναει το όργανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, sultan of string είπε Επισης απο κοντα θα καταλαβεις αν το ποναει το όργανο Θα έχω και τον guitar tech μου στο ραντεβού. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2 ώρες πριν, LK είπε Θα έχω και τον guitar tech μου στο ραντεβού. Πόσο πιο... παρορμητική θα γίνει επιτέλους αυτή η αγορά... ΥΓ: Καλά θα κάνεις (για τον tech). 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πόσο πιο... παρορμητική θα γίνει επιτέλους αυτή η αγορά... Έκανα και εγώ σήμερα μια παρορμητική αγορά , την εγκρίνει 100% ο @LK είμαι σίγουρος (έχω 100 υποκάμισα αλλά TB στα 45 ευρώ δενταφινεις) Επεξεργασμένο 15 Αυγούστου από Superfunk 2 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου Κάπως έτσι έχουν γίνει και οι δικές μου αγορές εξοπλισμού. Σπάνια είχα κάτι προγραμματισμένο για αγορά. Εσκαγε κάτι, το καψουρευομουν, κι έκοβα το λαιμό μου και έβρισκα τρόπο και το αγόραζα. 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου Χθες έστειλα τις τελευταίες δυο κιθάρες που πούλησα, έχω μαζέψει το μετρητό, έχω προγραμματίσει να αγοράσω κάτι, και δεν ξέρω τι να αγοράσω…. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Χθες έστειλα τις τελευταίες δυο κιθάρες που πούλησα, έχω μαζέψει το μετρητό, έχω προγραμματίσει να αγοράσω κάτι, και δεν ξέρω τι να αγοράσω…. Ελπίζω να δούμε κάποια... παρορμητική αγορά Ίσως μια ακόμη tele; 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση