gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου τα σπάει παντως η ibanez στο μωβ 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 1 ώρα πριν, LK είπε έκανα αλλά τι έκανες?? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε τι έκανες?? Έψαχνα ένα κοστούμι. Βρήκα ένα . Πολύ μου άρεσε, αλλά δεν το πήρα τελικά 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Επρεπε να το δοκιμάσεις, να δεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη με αυτό, πριν το προσπεράσεις... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Επρεπε να το δοκιμάσεις, να δεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη με αυτό, πριν το προσπεράσεις... Το δοκίμασα. Πολύ μου πήγε. Το ίδιο είπαν και οι πωλητριες, αλλά μάλλον σε όλους τα ίδια λένε Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, LK είπε Έψαχνα ένα κοστούμι. Δεν νοείται κουστουμάτος άνθρωπας να εμπιστεύεται auto-correct... Στο θέμα μας τώρα. Γιατί έχω την εντύπωση πως ότι παρόμοιο ποστ έχεις κάνει,έχει λάθος χρονολόγηση;Tύπου,όχι "σκέφτομαι να πάρω αυτό" αλλά "κοιτάξτε τι πήρα". Συνεπώς,όπως είπε και ο @gkourmoul1,μεγειά και καλόπαιχτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Grey είπε Δεν νοείται κουστουμάτος άνθρωπας να εμπιστεύεται auto-correct... Στο θέμα μας τώρα. Γιατί έχω την εντύπωση πως ότι παρόμοιο ποστ έχεις κάνει,έχει λάθος χρονολόγηση;Tύπου,όχι "σκέφτομαι να πάρω αυτό" αλλά "κοιτάξτε τι πήρα". Συνεπώς,όπως είπε και ο @gkourmoul1,μεγειά και καλόπαιχτη. Όχι τώρα το σκέφτομαι. Για να πω την αλήθεια. Η αγγελία είναι στα Ιωάννινα. Δεν είμαι τώρα στην Κοζάνη. Είμαι Θεσσαλονίκη. Αν ήμουν στην Κοζάνη θα έφευγα τώρα και δεν θα ρωτούσα. Επειδή είμαι Θεσσαλονίκη ρωτάω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Να εξηγήσω και 2-3 πράγματα, αν και είναι γνωστά. Όταν πήρα 4 harley benton, πήρα σχέδια που δεν θα έπαιρνα στα κανονικά λεφτά. Είμαι μουτζαχεντιν της strat ,tele, lp και των σκαφατων. Αφού τελειώσα με τα λοιπά σχέδια (δεν έχω μόνο firebird τυπου), όλες οι μελλοντικές αγορές θα αφορούν και θα επαναλαμβανουν τα 4 μοντέλα που διαχρονικό μου αρέσουν. Αμερικανική srat δεν έχω. Έχω Japan. Επίσης αμερικανική tele ,δεν έχω, έχω την baja. Δεν έχω σκοπό να δώσω μια περιουσία βέβαια, αλλά τιμές σαν αυτήν νομίζω αξίζουν την αγορά. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, LK είπε Η αγγελία είναι στα Ιωάννινα. Kαλησπέρα στα όμορφα Ιωάννινα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Grey είπε Kαλησπέρα στα όμορφα Ιωάννινα... Έχω και σπίτι να μείνω εκεί Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση